Διάφανα νύχια: Όλο το inspo που χρειαζόσουν για το πιο μεγάλο trend του καλοκαιριού

Είναι από τις πιο low-maintenance επιλογές που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε - και ιδανική για διακοπές.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Αν ανήκεις σε εκείνη τη μερίδα γυναικών που αγαπά τα "καθαρά", χωρίς καθόλου χρώμα, νύχια, ή αν απλά έχεις βαρεθεί τα βερνίκια με έντονα χρώματα, τότε αυτή η τάση στο μανικιούρ είναι ξεκάθαρα για σένα. 

Μετά το natural, απλό μακιγιάζ, σειρά έχει το μανικιούρ με διάφανο ή και καθόλου χρώμα. Και ο λόγος που προτιμάται από τις περισσότερες γυναίκες τελευταία είναι πολύ απλός: Τα clear nails δείχνουν πολύ κομψά ενώ κολακεύουν τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πολύ πιο λεπτά. Το ακόμα καλύτερο όμως είναι το εξής: Τα transparent nails δείχνουν πολύ περιποιημένα ακόμα και όταν μεγαλώνουν, αφού δεν υπάρχει χρώμα για να ξεφτίσει και να φανεί η διαφορά στην ανάπτυξή τους.

Δες επίσης: Dewy Makeup: Πώς να κάνεις εύκολα ένα από τα πιο δημοφιλή makeup trends του καλοκαιριού

Ακριβώς αυτή η διάφανη βάση τους όμως είναι που επιτρέπει διάφορους (διακριτικούς) πειραματισμούς σε περίπτωση που θες να δώσεις ένα μοντέρνο twist στο μανικιούρ σου. Πέρα από την κλασική (και πάντα chic) γραμμή του γαλλικού, μπορείς να προσθέσεις διάφορα αυτοκόλλητα ή μικρά σχεδιάκια, σε ό, τι στιλ επιθυμείς. Οι επιλογές είναι απεριόριστες, όση και η φαντασία που διαθέτεις. 

Μπορείς επίσης να το εξελίξεις με ένα sheer transparent βερνίκι, ελαφρώς χρωματισμένο σε παστέλ ροζ ή εκρού απόχρωση, για να μιμηθείς το δημοφιλές πλέον glazed donut mani της Hailey Bieber. 

Δες επίσης: Είσαι ξανθιά; Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που θα σε ανανεώσει το καλοκαίρι αλλά θα δείχνει τέλειο και το φθινόπωρο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asami (@madebyasami)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i