Αδύναμες βλεφαρίδες που πέφτουν; Τα lash serums που θα σε βοηθήσουν να τις δυναμώσεις

Γιατί και οι βλεφαρίδες μας χρειάζονται (σωστή) περιποίηση για να δείξουν πιο πλούσιες και δυνατές.

βλεφαριδες iStock

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται συχνά για το πόσο αδύναμες νιώθουν τις βλεφαρίδες τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουν ότι πέφτουν ή "μαδάνε" πιο πολύ απ' ότι συνήθως. Ακόμα πιο συχνό είναι το γεγονός να παρατηρεί κανείς ότι έχει πιο αδύναμες βλεφαρίδες που δείχνουν "λίγες", άτονες, αποδυναμωμένες.

Η αλήθεια είναι ότι, αν θες να αποκτήσεις τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες που ονειρεύεσαι, η σωστή φροντίδα τους είναι το κλειδί. Και όταν λέμε "σωστή φροντίδα" εννοούμε πολλά μικρά, αλλά πολύ σημαντικά βήματα που καλό είναι να τηρείς με ευλάβεια για να έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Δεν αρκεί λοιπόν μια καλή μάσκαρα για να αποκτήσεις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, αλλά πρέπει να κάνεις σωρευτικά και τα παρακάτω: Βαθύ ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, επιλογή ποιοτικών μάσκαρα, αποφυγή της έντονης τριβής για να αφαιρέσεις τη μάσκαρα αλλά και περιορισμό της εφαρμογής ψεύτικων βλεφαρίδων - extensions και λοιπών τεχνικών για ενίσχυση βλεφαρίδων.

Δες επίσης: Πώς να βάζω σωστά τη μάσκαρα; 9 hacks για ονειρεμένες βλεφαρίδες

Παράλληλα, καλό είναι να ενσωματώσεις στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και τα lash serums, τους ορούς ενδυνάμωσης βλεφαρίδων που όχι μόνο τις δυναμώνουν αλλά και τους χαρίζουν όγκο, ενυδάτωση και ανόρθωση, μεταξύ άλλων. Αυτά τα θαυματουργά προϊόντα περιλαμβάνουν θρεπτικά συστατικά, πεπτίδια, έλαια και βιταμίνες που θρέφουν την τρίχα από τη ρίζα της, τη διατηρούν ενυδατωμένη και βοηθούν ως ένα βαθμό την υγιή ανάπτυξή της.

Note: Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι δεν πρόκειται για προϊόντα που υπόσχονται ότι θα μεγαλώσουν ή θα πυκνώσουν τις βλεφαρίδες σου ως δια μαγείας. Αυτό που ωστόσο πράγματι κάνουν είναι να αποτρέπουν τη φθορά της τρίχας και επομένως να τη βοηθούν να αναπτύσσεται υγιώς, ενώ ταυτόχρονα τις διατηρούν γερές έτσι ώστε να μην σπάνε με το παραμικρό - aka, με το έντονο ντεμακιγιάζ και τρίψιμο που όλες κάνουμε κατά καιρούς.

Tip: Πολλά lash serums είναι κατάλληλα για χρήση και για τα φρύδια. Είναι επομένως τα ιδανικά 2 σε 1 προϊόντα ώστε να δυναμώσεις και τα φρύδια σου και να καλύψεις τα όποια κενά μπορεί να έχεις.

Δες επίσης: Έχεις πιο αραιά φρύδια απ᾽όσο θα ήθελες; Αυτή η DIY συνταγή για serum φρυδιών είναι για σένα

Sweed Professional Eyelash Growth Serum

Sweed Professional Eyelash Growth Serum

Ορός που χάρη σε ένα πολύ δραστικό µείγµα ισχυρών φυσικών συστατικών µε θρεπτικά πεπτίδια, Biotinand Hyaluronic Acid κάνει τις βλεφαρίδες πιο υγιείς, µακρύτερες, δυνατότερες ενώ παρατείνει και τη φάση ανάπτυξης κάθε µιας βλεφαρίδας ξεχωριστά. Ο ορός µπορεί επίσης να χρησιµοποιηθεί ως ενισχυτής/booster για τα φρύδια.

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Πρωτοποριακή σύνθεση, μοναδική στο είδος της, σχεδιασμένη από Οφθαλμίατρο για ενίσχυση των βλεφαρίδων & προστασία της τρίχας ενάντια στο σπάσιμο. Βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας, ενδυναμώνει και βοηθά στην απόκτηση υγιών βλεφαρίδων που μεγαλώνουν και ζωηρεύουν φυσικά.

The Skin Pharmacist Restore & Renew Eyelash Booster

The Skin Pharmacist Restore & Renew Eyelash Booster

Το RESTORE & RENEW Eyelash Booster είναι ένας καινοτόμος ορός για την ενίσχυση των βλεφαρίδων. Η επιστημονικά μελετημένη του σύνθεση βοηθά τις βλεφαρίδες να είναι πιο υγιείς, πιο πυκνές και μακριές για ένα φυσικά σαγηνευτικό βλέμμα. Δίνει ζωντάνια στις βλεφαρίδες, τις κρατάει ενυδατωμένες και αποτρέπει τη φθορά τους.

Drama Boost Volcanic Minerals Lash & Brow Serum, ΚORRES

Drama Boost Volcanic Minerals Lash & Brow Serum, ΚORRES

Ορός ενισχυμένης θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια με όγκο, πυκνότητα και υγιή όψη. Με την καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια πυκνώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i