Μανικιούρ χειμώνας '22: Αυτό είναι το χρώμα που έχουν υιοθετήσει από τώρα όλες οι fashionistas στα νύχια τους

Και είναι όσο fashionable θέλουμε.

nails iStock

Το μανικιούρ για τον χειμώνα του 2022 προβλέπεται να είναι πιο ενδιαφέρον από ποτέ, μιας και οι φετινές τάσεις για τα νύχια είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τα trends που προτάσσει η μόδα και οι σχεδιαστές.

Κι ενώ οι αποχρώσεις που προτείνουν ποικίλουν από το σκούρο καφέ ή σοκολατί, το ψυχρό πράσινο, το λαδί ή το μπορντό, χρώματα που πρωτοστατούν διαχρονικά στο μανικιούρ μας, φαίνεται ότι το μαύρο είναι αυτό που προτιμούν οι περισσότερες fashionistas.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα χρώματα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου

Πιο συγκεκριμένα, το είδαμε φορεμένο από την uber stylish και διασημότερη fashionista, Chiara Ferragni, που μάλιστα το έχει υιοθετήσει εδώ και καιρό και συνεχίζει να το τιμά, προτιμώντας το έναντι του all time classic και πολύ δημοφιλούς πλέον καφέ. 

Δες επίσης: Οι τάσεις μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου είναι γεμάτες ένταση και χρώμα

Δες το αποτέλεσμα:

Γιατί μας αρέσει; Γιατί, μολονότι είναι κλασικό, κάνει τη διαφορά ανάμεσα στα κόκκινα, μπορντό και σοκολατί που βλέπουμε τελευταία παντού, χωρίς να είναι υπερβολικό αφού ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα. Επιπλέον, κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, ακόμα και τους μελαμψούς, ενώ ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα σχήματα νυχιών, και ιδανικά τα πιο κοντά νύχια.

Editor's tip: Αν το μαύρο σου φαίνεται υπερβολικό και πολύ σκούρο, μπορείς άνετα να το εντάξεις σε γαλλικό μανικιούρ με μαύρο tip αντί για λευκό, ή να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο ή pattern που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις εγγυημένα.

Δες παρακάω μερικές παραλλαγές του black manicure:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i