Το super stylish χτένισμα για το γυμναστήριο που είναι ό, τι πρέπει και για τη βόλτα (ή τα after-office drinks σου)

Και το εύκολο tutorial για να το πετύχεις.

hair iStock

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν και γρήγορες λύσεις στα πάντα, και πιο συγκεκριμένα στην ομορφιά: εύκολα makeup looks, ευέλικτα χτενίσματα, πολυχρηστικά καλλυντικά, που να μπορούν να έχουν εφαρμογή στην καθημερινότητά μας, σε οποιαδήποτε περίσταση και ώρα της ημέρας.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το γυμναστήριο, στο οποίο θες να πηγαίνεις όσο πιο comfy γίνεται, αλλά και με όσο πιο όμορφα μαλλιά γίνεται.

Δες επίσης: Tα skincare trends του φετινού χειμώνα προβλέπεται να μας απασχολήσουν όλο το 2023

Η αλήθεια είναι ότι, όταν γυμναζόμαστε, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να μην μας ενοχλούν τα μαλλιά μας. Ιδίως αν έχεις μακριά μαλλιά, σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι μπορεί αυτά να γίνουν ενοχλητικά κατά τη διάρκεια ενός work out: είτε μπαίνουν μπροστά στα μάτια σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις καθαρά, είτε σε ζεσταίνουν και σε κάνουν να ιδρώνεις ακόμα περισσότερο με αποκορύφωμα να κολλούν στο σώμα σου και να δείχνουν αντιαισθητικά.

Πέρα όμως από την πρακτικότητα του θέματος, υπάρχουν πολλές κοπέλες που ενδιαφέρονται να νιώθουν (και να δείχνουν) όμορφες ακόμα και στο γυμναστήριο. Και πολλές φορές δεν αρκεί να φορέσεις απλά ένα στιλάτο κολάν ή ένα cool φούτερ και τα καινούρια σου αθλητικά. Τα όμορφα μαλλιά ανεβάζουν τη διάθεση και σε κάνουν ακόμα πιο ορεξάτη για το επόμενο session γυμναστικής - και αυτό είναι εγγυημένο.

Δες επίσης: Ξέρουμε πώς θα χαρίσεις όγκο στα μαλλιά σου μέσα σε 3᾽

Δες παρακάτω ένα tutorial με ένα σούπερ κομψό χτένισμα, που είναι όσο casual πρέπει για το γυμναστήριο, ώστε να νιώθεις περιποιημένη αλλά και άνετη. Παράλληλα, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι τόσο stylish που άνετα μπορείς να το υιοθετήσεις και στις βόλτες σου ή στα after office drinks σου.

Δες παρακάτω πώς θα το πετύχεις:

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i