Eyes that pop | Η deep blue απόχρωση είναι αυτή που κολακεύει απόλυτα τα καστανά μάτια

Σε eye liner ή mascara, το μπλε και όλες οι αποχρώσεις του ταιριάζουν άψογα στα καστανά μάτια.

eyes iStock

Μπορεί το καφέ/καστανό/σκούρο καφέ χρώμα στα μάτια να είναι το πιο συνηθισμένο και, σύμφωνα με κάποιους, λίγο μονότονο, όμως θεώρησε τον εαυτό σου πολύ τυχερό αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Τουλάχιστον σε ό, τι αφορά το μακιγιάζ για καστανά μάτια, αυτό το χρώμα ματιών ταιριάζει αρμονικά με τις περισσότερες αποχρώσεις, ενώ με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να κάνεις το βλέμμα σου να λάμπει και να ξεχωρίζει από μακριά.

Μια τέτοια απόχρωση είναι το μπλε, και ιδίως το βαθύ μπλε και το μπλε ελεκτρίκ. Όχι, δεν ταιριάζει κυρίως στα μπλε μάτια (όπως ίσως θεωρούσες μέχρι πρότινος), μιας και δεν κάνει αντίθεση με αυτά. Αντιθέτως, "υπογραμμίζει" τέλεια τα καστανά μάτια ενώ αν έχεις και μαυρισμένη ή σταρένια - μελαμψή επιδερμίδα, η αντίθεση με αυτή είναι τόσο έντονη που οι αποχρώσεις διακρίνονται από χιλιόμετρα. 

Επιπλέον, "ζωντανεύει" το χρώμα των ματιών ενώ "ξυπνάει" κατά κάποιον τρόπο το βλέμμα, χαρίζοντάς σου μια ξεκούραστη όψη ακόμα και τις ημέρες που έχεις κοιμηθεί ελάχιστα ή νιώθεις ατονία. 

Δες επίσης: Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το χρώμα σκιάς που κολακεύει όλες τις καστανομάτες

Οι φετινές τάσεις βάζουν τις χρωματιστές μάσκαρα και eye liners πολύ ψηλά στα καλλυντικά που πρέπει όλες να έχουμε απαραιτήτως στο νεσεσέρ μας. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις θα δείξει τέλειο πάνω σου, ενώ είτε προτιμήσεις μάσκαρα ή liner, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναδείξεις το χρώμα των ματιών σου.

Δες επίσης: Jennifer Lopez: Το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ

Note: Αν έχεις βαρεθεί τις κλασικές μαύρες μάσκαρα, αντικατάστησέ τις με μπλε ώστε να κάνεις τη διαφορά. Αν πάλι μια μέρα δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου για να κάνεις ένα έντονο μακιγιάζ, θες όμως να δείξεις προσεγμένη, μπορείς να σχεδιάσεις μια λεπτή γραμμή μπλε eye liner στις άνω βλεφαρίδες, χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο. Εμπιστεύσου μας και θα δεις άμεσα τη διαφορά.

Δες μερικά παραδείγματα:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i