Jennifer Lopez: Το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ

Και είναι στην πιο hot απόχρωση της σεζόν.

Jennifer Lopez

Πρόσφατα είδαμε το πιο κλασικό (και υπέροχο) χρώμα μανικιούρ στα νύχια της Jennifer Lopez, και φυσικά σπεύσαμε αμέσως να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες του nail look της. H Λατίνα σταρ φημίζεται άλλωστε για τα πάντα προσεγμένα μανικιούρ που δημιουργεί στα χέρια της ο ταλαντούχος Tom Bachik, ο αγαπημένος  nail artist των A-listers του Hollywood. 

Πρόκειται για το burgundy ή αλλιώς το πολύ σκούρο μπορντό (μπορντό Βουργουνδίας) που θεωρείται κλασικό χειμωνιάτικο χρώμα και δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις. Στα plus ότι δείχνει κολακευτικό σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, ακόμα και τους πιο σταρένιους, ενώ αναδεικνύει τέλεια τα κοντά νύχια (ιδανικά σε τετράγωνο σχήμα).

Δες επίσης: Πώς θα δείξεις νεότερη και φρέσκια με μόνο όπλο σου το ρουζ

Ο Τom Bachik υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει πολύ καλύτερο σε κοντά νύχια, που ακολουθούν το φυσικό τους σχήμα. Εξυπακούεται ότι πρέπει να προηγηθεί πολύ καλή περιποίηση με καθάρισμα των επωνύχιων και της γύρω περιοχής (πετσάκια, παρωνυχίδες) αλλά και σωστό λιμάρισμα - buffing.

O ταλαντούχος nail artist πέρασε και ένα glossy top coat πάνω από το χρώμα σαν τελευταία στρώση, γεγονός που έκανε το βερνίκι να λάμπει στην κυριολεξία - και είναι και η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. 

Δες επίσης: 3 σωτήρια tips που πρέπει να ακολουθήσεις πριν το λούσιμο αν θες λαμπερά, υγιή μαλλιά

Όσο για το ίδιο το βερνίκι; Αποκάλυψε ότι είναι της Essie, ένα brand που αγαπούν όχι μόνο οι beauty addicts αλλά και οι επαγγελματίες στον χώρο, ακόμα και οι royals (είναι γνωστό ότι το Ballet Slippers βερνίκι σε παστέλ ροζ ήταν το αγαπημένο και της Βασίλισσας Ελισάβετ για 33 ολόκληρα χρόνια). 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για το Bordeaux No. 50 της Essie που έχει ένα πλούσιο, βαθύ μπορντό χρώμα και που δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ. Μπορείς εύκολα να το βρεις online, σε όλα τα φυσικά καταστήματα καλλυντικών καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

      

essie

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i