Πώς θα δείξεις νεότερη και φρέσκια με μόνο όπλο σου το ρουζ

Βρες στο νέο τεύχος του Shape το all time classic αγαπημένο μας ρουζ από την MD Professionnel σε κανονικό μέγεθος.

μακιγιάζ iStock

Το ρουζ είναι ένα από τα must προϊόντα μακιγιάζ που καλό είναι να μην λείπει από το νεσεσέρ σου, χειμώνα καλοκαίρι. Είναι υπεύθυνο για όλα τα ροδαλά και φρέσκα makeup looks που χαζεύεις στο Instagram και που χαρίζουν αυτήν την αξεπέραστη όψη υγείας και λάμψης στο πρόσωπο.

Τα θετικά του ρουζ

Αν εφαρμοστεί σωστά μπορεί να σου "αφαιρέσει" χρόνια, ενώ είναι ο σωτήρας σου τις ημέρες που σου λείπει ύπνος ή δεν ξυπνάς όσο φρέσκια θα ήθελες. Χαρίζει μια νότα υγείας αφαιρώντας τη χλωμή όψη, δίνει όσο χρώμα θες (αφού μπορείς να "κτίσεις" το αποτέλεσμα) και φυσικά μπορεί να σου αλλάξει ακόμα και το πρόσωπο αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Μπορεί να "δημιουργήσει" ή να τονίσει γωνίες, να δώσει βάθος στο πρόσωπο, να κάνει τα ζυγωματικά να φανούν πιο ψηλά ή πιο γεμάτα κ.ο.κ.

Δες επίσης: Το super stylish χτένισμα για το γυμναστήριο που είναι ό, τι πρέπει και για τη βόλτα (ή τα after-office drinks σου)

Είτε εφαρμόζεται μόνο του για να χαρίσει λάμψη και ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα είτε σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά για να δώσει μια ισορροπία στο makeup look, το ρουζ έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ μας.

Μπορείς να το βρεις είτε σε μορφή πούδρας είτε σε κρεμώδη ή υγρή σύνθεση και λειτουργεί άψογα ακόμα και μόνο του στο μακιγιάζ, απλά με μια μάσκαρα και ένα κραγιόν, για ένα απόλυτα φρέσκο look.

Στο νέο τεύχος του Shape Νοεμβρίου που κυκλοφορεί από χτες στα περίπτερα θα βρεις την αγαπημένη μας επιλογή σε ρουζ: την κασετίνα με επαγγελματικό ρουζ από την MD Professionnel σε κανονικό μέγεθος, μια συσκευασία που περιέχει καθρέφτη και πινέλο και έρχεται στην προνομιακή τιμή των 5,40 ευρώ μαζί με το τεύχος. 

α

Η απόχρωσή του είναι ιδανική για όλους τους τόνους επιδερμίδας ενώ ταιριάζει σε όλες, χειμώνα καλοκαίρι. Μην το χάσεις!

ζα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i