To Barbie Ponytail είναι το girly χτένισμα που θα σου χαρίσει άφθονο όγκο στα μαλλιά, όσο λεπτά κι αν είναι

Plus, το tutorial που θα σου δείξει πώς ακριβώς θα το κάνεις.

hair iStock

Μετά το ροζ και το φούξια χρώμα, που είναι super δημοφιλή τους τελευταίους μήνες και έγιναν viral χάρη στο trendy Barbiecore trend, ήρθε η σειρά του Barbie ponytail να επικρατήσει στο street style και στα χτενίσματά μας. Με λίγα λόγια, μόλις βρήκαμε το πιο girly χτένισμα-αλογοουρά που μπορείς να κάνεις τώρα.

Τι είναι το Barbie Ponytail;

Αυτό που χαρακτηρίζει στην ουσία το χτένισμα είναι μια πολύ καλά χτενισμένη αλογοουρά που είναι πιασμένη στην κορυφή του κεφαλιού, όσο πιο ψηλά γίνεται, με τα μαλλιά να πέφτουν ολόισια πίσω, αλλά με ένα ελαφρύ γύρισμα (flipped-up) στις άκρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το χτένισμα συνοδεύεται από μια πλαϊνή φράντζα ενώ σχεδόν πάντα τα μαλλιά είναι "γυαλισμένα", με τη βοήθεια συγκεκριμένων hairstyling προϊόντων που τα βοηθά να δείχνουν λεία και εξαιρετικά λαμπερά. Τέλος, πολλές κοπέλες αφήνουν μερικά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό τους δεξιά κι αριστερά, ή μια μεγάλη πλαϊνή φράντζα να πέφτει στο μέτωπό τους.

Editor's note: Αν θες, μπορείς να κάνεις χαλαρές μπούκλες έτσι ώστε να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό το χτένισμα από πίσω. Παρεκκλίνεις λίγο από την κλασική εκδοχή του χτενίσματος μεν, αλλά έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις το πιο girly hairstyle.

The hack:

Το κόλπο ωστόσο που θα σου χαρίσει αυτόν τον εξαιρετικό όγκο που θαυμάζεις και στα social media είναι το εξής: πριν ολοκληρώσεις το χτένισμα και δέσεις ψηλά την αλογοουρά, πέρασε μια φορά την κοτσίδα μέσα από το λαστιχάκι, ώστε να δημιουργηθεί ένα "εξόγκωμα" στο πιάσιμο. Επιπλέον, στερέωσε ένα μεγάλο κλάμερ στη βάση της αλογοουράς και κάλυψέ το με την κοτσίδα. Θα διαπιστώσεις ότι έχει δημιουργηθεί ένα εφέ πιο πυκνών μαλλιών, αφού το ογκώδες κλάμερ κάνει την αλογοουρά να δείχνει πιο μεγάλη και πιο πλούσια.

Δες επίσης: Glass skin | 3 συνήθειες που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες για αλαβάστρινη επιδερμίδα

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς μπορείς να το πετύχεις:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i