Τα αφρόλουτρα με την υπέροχη μυρωδιά που θα σου χαρίσουν μια μεταξένια απαλότητα στο σώμα

Ανακάλυψε τα νέα, φυσικά αφρόλουτρα Dove Care By Nature της Dove που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς.

shower iStock

Το αφρόλουτρο είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα καλλωπισμού στο μπάνιο μας, μιας και μάς χαρίζει μια πλήρως χαλαρωτική εμπειρία στο τέλος κάθε (απαιτητικής) μέρας. Γι' αυτό και πολλές γυναίκες (αλλά και άντρες) δίνουν πλέον σημασία όχι μόνο στη μυρωδιά του, που λειτουργεί ως μια μορφή αρωματοθεραπείας, αλλά και στις ενυδατικές του ιδιότητες που θα αφήσουν την επιδερμίδα πιο μεταξένια από ποτέ. 

Αν αναζητάς ένα αφρόλουτρο που να συνδυάζει υπέροχο άρωμα με φουλ ενυδατικά στοιχεία, και παράλληλα να σέβεται και το περιβάλλον, το βρήκαμε εμείς για σένα: η νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Care By Nature είναι εμπλουτισμένη με 5x Εκχυλίσματα Φυσικής Προέλευσης για να χαρίσει στην επιδερμίδα σου όλη τη θρεπτική φροντίδα που χρειάζεται.

dove

Τα φυσικά αφρόλουτρα είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές: Dove Care By Nature Uplifting, Dove Care By Nature Glowing και Dove Care By Nature Awakening. Όλα τους περιέχουν ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, 92% συστατικά φυσικής προέλευσης ενώ η σύνθεση τους σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Παράλληλα, η συσκευασία είναι φιλική προς το περιβάλλον αφού έχει δημιουργηθεί από 100% ανακυκλωμένο υλικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i