Χειμώνας 2022: Τα 5 δημοφιλέστερα χρώματα για κοντά νύχια

Τα σκουρόχρωμα χρώματα είναι αυτά που προτιμούν όλες τώρα.

Κοντά νύχια iStock

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανανωνεωτικό από ένα καλό μανικιούρ - τα σωστά περιποιημένα νύχια άλλωστε είναι και η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε μια εμφάνιση. Εξάλλου, είναι γεγονός ότι τα όμορφα νύχια σού φτιάχνουν και τη διάθεση, σωστά; Ή για να το πούμε διαφορετικά, πόσες φορές σού έχει τύχει να μην είναι τα νύχια σου στην καλύτερή τους / να ξεφτίσει το μανό / να σπάσει το νύχι και να σου χαλάσει τη διάθεση;

Δες επίσης: Ξηρά πετσάκια νυχιών: 5 βήματα για πλήρη ενυδάτωση

Γι' αυτό και οι επισκέψεις στο nail salon είναι τόσο σημαντικές για τις περισσότερες γυναίκες ενώ επιλέγουν με προσοχή και το χρώμα στο βερνίκι τους. Αν αναρωτιέσαι πάντως ποια χρώματα νυχιών είναι τα πιο δημοφιλή φέτος, να σε ενημερώσουμε ότι την προσοχή όλων μας έχουν τραβήξει οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Καφέ (σε όλους τους τόνους), λαδί, μπροντό, μαύρο ακόμα και μωβ είναι τα 5 χρώματα που όχι μόνο επικρατούν τον χειμώνα (και επιλέγονται κατά κόρον από όλες τις nail addicts) αλλά και κολακεύουν απόλυτα τα κοντά, τετράγωνα νύχια. 

Δες επίσης: Jennifer Lopez: Το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ

Note: τα σκούρα χρώματα γενικότερα δείχνουν πολύ καλύτερα σε κοντά νύχια, που ακολουθούν το φυσικό τους σχήμα. Εξυπακούεται ότι πρέπει να προηγηθεί πολύ καλή περιποίηση με καθάρισμα των επωνύχιων και της γύρω περιοχής (πετσάκια, παρωνυχίδες) αλλά και σωστό λιμάρισμα - buffing.

Δες μερικές φωτογραφίες με τα 5 πιο κολακευτικά χρώματα νυχιών για κοντά νύχια:

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i