Τα 3 πιο δημοφιλή κουρέματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο streetstyle το 2023

Πάρε ιδέες για το κομμωτήριο από τώρα για να είσαι το πιο "it" girl της παρέας.

Leonie Hanne Splash News / Ideal Image

Δεν υπάρχει ιδανικότερη εποχή από την τωρινή για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου, είτε πρόκειται για κούρεμα είτε για χρώμα. Οι γιορτές πλησιάζουν ενώ οδεύουμε στη νέα χρονιά, που υπόσχεται, όπως πάντα, νέα ξεκινήματα και την ευκαιρία να γίνουμε ο καλύτερος εαυτός μας.

Ιδίως σε ό, τι αφορά τα κουρέματα, είναι ιδανική ευκαιρία να σκεφτείς τι αλλαγή θα ήθελες να κάνεις (θες να κόψεις μήκος ή να φρεσκάρεις τις άκρες και να απαλλαγείς απ' την ψαλίδα;) και να επισκεφτείς το αγαπημένο σου κομμωτήριο το συντομότερο. Ούτως ή άλλως, μια περιποίηση και ένα τριμάρισμα το χρειάζονται πάντα τα μαλλιά μας, και πρέπει να γίνεται κάθε δύο με τρεις μήνες για να διατηρούνται υγιή.

Δες επίσης: Τα μόνα 2 beauty προϊόντα που χρειάζεσαι απαραιτήτως φέτος στις γιορτές για να λάμψεις

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα trends στα κουρέματα, κάναμε την αναζήτηση εμείς για σένα και ανακαλύψαμε τις 3 πιο δημοφιλείς τάσεις που θα επικρατήσουν στο street style το 2023. Με λίγα λόγια, αυτές οι 3 κουπ θα είναι και αυτές που θα επιλέγουν κατά κόρον τα πιο "it" κορίτσια της μόδας και όλες οι beauty experts.

Τα 3 πιο δημοφιλή κουρέματα για το 2023 θα είναι τα εξής:

Butterfly Cut

Πρόκειται για ένα κούρεμα που δίνει τη ψευδαίσθηση του κοντύτερου μήκους στα μαλλιά χωρίς ωστόσο να έχει πράγματι κοπεί (αξιόλογο) μάκρος. Στην ουσία, αυτή την ψευδαίσθηση τη δημιουργούν τα κοντύτερα μήκη στο μπροστινό μέρος που έρχονται σε διάφορα layers και συχνά ξεκινούν από πλαϊνές αφέλειες (curtains bangs). Τα κοντύτερα αυτά layers πλαισιώνονται από πιο μακριά έτσι ώστε να μην χαθεί το μήκος. Αυτό ακριβώς το έντονο φιλάρισμα και τα διάφορα μήκη είναι που χαρίζουν όγκο και κίνηση ενώ δίνουν ένα πολύ παιχνιδιάρικο και girly vibe στο look. Σίγουρα θα έχεις δει το κούρεμα στα πολύ διάσημα, πλέον, μαλλιά της Matilda Djerf, της ξανθιάς influencer που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας στα social media. 

Δες επίσης: Η Βίκυ Καγιά με το sexy χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στις γιορτές

Μοντέρνο καρέ

Το καρέ πάντα θα είναι στις τάσεις και θα αποτελεί το αγαπημένο κούρεμα των πιο σύγχρονων γυναικών, απλά αυτή τη φορά έχει κίνηση και νεύρο. Η χωρίστρα χτενίζεται στη μέση, το μήκος είναι ενιαίο και ομοιόμορφο ενώ οι αφέλειες είναι προαιρετικές.

Pixie cut

Νομίζουμε ότι η επιρροή της πριγκίπισσας Diana, μέσα και από την πολύ δημοφιλή σειρά The Crown του Netflix, καλά κρατεί. Πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν να αντιγράψουν το pixie cut της Lady D., διατηρώντας τον άφθονο όγκο που είχε και η αείμνηστη πριγκίπισσα. Από εμάς είναι ναι!

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i