Τα μόνα 2 beauty προϊόντα που χρειάζεσαι απαραιτήτως φέτος στις γιορτές για να λάμψεις

Και θα τα βρεις δώρο στο Shape Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για την πιο εορταστική περίοδο της χρονιάς. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να σχεδιάζουμε πώς θα περάσουμε στις διακοπές μας, πού θα πάμε, ποιους φίλους μας θα δούμε, τι θα φορέσουμε, πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας...

Δες επίσης: Chestnut brown: Αυτό προβλέπεται ότι θα είναι το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών το 2023

Ιδίως σε ό, τι έχει να κάνει με την εμφάνισή μας στο ρεβεγιόν αλλά και στα πάρτι που θα βρεθούμε καλεσμένες, αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να είμαστε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την καθεμία. Το σίγουρο είναι ότι όλες μας θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι λαμπερή και νεανική, το μακιγιάζ να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας και τα μαλλιά μας να ακτινοβολούν υγεία. 

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Αυτά που θα χρειαστείς για ένα λαμπερό, νεανικό δέρμα και ένα μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου δεν είναι πάρα πολλά: μια καλή ενυδατική κρέμα, μια μάσκαρα που θα κάνει πιο μεγάλες τις βλεφαρίδες σου και ένα κραγιόν, κατά προτίμηση κόκκινο, αρκούν για να σε κάνουν να λάμψεις. 

Δες επίσης: Aψεγάδιαστη επιδερμίδα στις γιορτές με αυτά τα 5 βήματα

Τα καλά νέα; Ότι στο νέο τεύχος του Shape που μόλις κυκλοφόρησε θα βρεις δύο προϊόντα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα όχι μόνο στις γιορτές αλλά και πάντα. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια αδιάβροχη, μαύρη μάσκαρα από την MD Professionnel ή μια 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου από τη Mastic Spa για βαθιά ενυδάτωση. 

24h Deep Hydra - Mastic Spa

Η ενυδατική κρέμα της Mastic Spa περιέχει μαστίχα Χίου και βιολογική αλόη που χαρίζουν 24ωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ή γυαλάδας. Έχει αντιοξειδωτική δράση, ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες χάρη στη βαθιά ενυδάτωση που παρέχει. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

MASTIC SPA

Super Black Mascara (waterproof), MD Professionnel

Η αδιάβροχη αυτή μάσκαρα έχει σούπερ κρεμώδη υφή και έντονο μαύρο χρώμα που χαρίζει ένταση, μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες. Ακόμα και μόνη της να τη φορέσεις, θα καταφέρεις να τραβήξεις όλη την προσοχή στο βλέμμα σου.

MASTIC SPA

Αναζήτησε το επετειακό, 200ό τεύχος Shape με εξώφυλλό του την Ελένη Πετρουλάκη και διάλεξε ένα από τα δύο - ή και τα δύο - δώρα για να λάμψεις φέτος στις γιορτές. Μην το χάσεις!

COVER

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i