Crystal eyes: Το γιορτινό makeup trend που αναμένεται να κυριαρχήσει ολόκληρο το '23

Γιατί τα sparkly eyes δεν είναι μόνο για τις γιορτές.

skin Instagram

Το glitter, τα κρύσταλλα, τα μικρά διαμαντάκια και κάθε λογής sparkly λεπτομέρειες στα μάτια είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε ένα πρόσωπο - και πράγματα που αρέσουν διαχρονικά στις γυναίκες. Κι ενώ βρίσκονται στην αφάνεια ολόκληρο τον χρόνο και έρχονται στο προσκήνιο μόνο κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών, οι τελευταίες αναζητήσεις στο διαδίκτυο έχουν εκτοξευθεί. Γεγονός που μας οδηγεί εύλογα στο συμπέρασμα ότι η τάση των sparkle eyes ηρθε για να μείνει όλο τον χρόνο. 

Δες επίσης: Η (έξυπνη) προσθήκη στο πρόσωπό σου που θα πάει το γιορτινό μακιγιάζ σε άλλο level

Και γιατί να μην μείνει άλλωστε, μιας και πρόκειται για ένα trend που αναβαθμίζει το eye makeup look, κάνει το πρόσωπο να λάμπει και δείχνει τέλειο ακόμα και με το πιο απλό ρούχο. Για την ακρίβεια, γλυτώνεις και έξοδα νέου φορέματος, αφού και μόνο αυτές οι λάμψεις που χαρίζουν τα λιλιπούτεια διαμαντάκια φτάνουν από μόνες τους για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Τα βλέπουμε συνέχεια στα πρόσωπα των διασημότερων fashionistas, it girls και διασήμων του Hollywood αλλά και σε runway shows των πιο σπουδαίων σχεδιαστών μόδας. 

Δες επίσης: Η έξυπνη (και πανεύκολη) κίνηση για το πιο λαμπερό, γιορτινό μανικιούρ στο σπίτι

Αν βέβαια θεωρείς ότι δεν είσαι τόσο τολμηρή για να υιοθετήσεις την τάση των little gems, μπορείς να βάλεις μια σκιά με glitter που θα έχει το ίδιο εντυπωσιακό εφέ. Προτείνουμε να κάνεις μια δοκιμή στις φετινές γιορτές και κάτι μας λέει ότι θα το ερωτευτείς, όπως κι εμείς.

Οι παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο θα σε πείσουν:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i