Αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά τον χειμώνα; Αυτή η θεραπεία φυτικής κερατίνης θα σε "σώσει"

Βρες τον Bio Detox ορό μαλλιών της Mastic Spa στο Shape Ιανουαρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

hair

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς λάμψη είναι ένα σύνηθες φαινόμενο τον χειμώνα. Η υγρασία σε συνδυασμό με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας, τον αέρα αλλά και άλλους, εξωτερικούς παράγοντες (ατμοσφαιρική ρύπανση, στρες, μη ισορροπημένη διατροφή, ορμονικά προβλήματα κλπ) έχουν ως ενδεχόμενο αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της τρίχας αλλά και τη σταδιακή της φθορά, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τα μαλλιά.

Παράλληλα, η ατελής περιποίηση μαλλιών ή η λανθασμένη χρήση προϊόντων στα μαλλιά μπορεί να κάνει χειρότερη την κατάσταση. Στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων πάντως, οι ταλαιπωρημένες άκρες μαλλιών και η θαμπάδα ή αφυδάτωση της τρίχας είναι αποτέλεσμα συνεχόμενης χρήσης θερμαντικών εργαλείων, χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία με primers και heat-protectant προϊόντα.

Τι μπορείς να κάνεις εσύ; Αν δεν είναι εφικτό να αποφύγεις τη θερμότητα από τα hot tools, προσπάθησε να εντάξεις στην καθημερινή περιποίησή σου ένα προϊόν που θα περιποιείται την τρίχα και θα της χαρίσει όλη τη δύναμη και λάμψη που χρειάζεται. 

Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε το Bio Detox ορό μαλλιών με φυτική κερατίνη της Mastic Spa, ένα 100% vegan προϊόν. Πρόκειται για μία πρωτεϊνική θεραπεία φυτικής κερατίνης που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι πλούσια σε μαστίχα, BioDTox™, keliwool και καστορέλαιο.

σ

Γιατί μας αρέσει;
 

O συνδυασμός keliwool και καστορέλαιου παρέχει επανορθωτικές και
ενυδατικές ιδιότητες σε ταλαιπωρημένα μαλλιά και βοηθάει στην
αποκατάσταση της κερατίνης των μαλλιών
ενώ παράλληλα ενισχύει την ανάπτυξη
των μαλλιών έως και πέντε φορές από το συνηθισμένο ρυθμό.

Το καλύτερο; Μπορείς να αποκτήσεις αυτό το θαυματουργό serum μαλλιών για επανόρθωση, ενυδάτωση, λείανση και anti-frizz αποτέλεσμα (4 σε 1) σε κανονικό μέγεθος και σε προνομιακή τιμή, αφού κυκλοφορεί με το νέο τεύχος του Shape που θα βρεις στα περίπτερα. 

σεφ

Μην χάσεις το Shape Ιανουαρίου!

δψ

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i