St. Valentine's Day: 5 ιδέες μακιγιάζ για το πιο σαγηνευτικό και θηλυκό look

Όλο το makeup inspo που χρειαζόσουν για τη συγκεκριμένη ημέρα.

makeup iStock

Λίγες μόλις ώρες απομένουν για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και πιθανολογούμε ότι, ιδίως αν είσαι δεσμευμένη, τα έχεις όλα έτοιμα για την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου. Έχεις ήδη κάνει το κατάλληλο μανικιούρ, έχεις βρει το χτένισμα και τα ρούχα που θα φορέσεις στο date night με τον αγαπημένο σου, έχεις αγοράσει το δώρο του. Αυτό που μένει είναι να δεις και τι μακιγιάζ θα κάνεις, ώστε να είσαι η πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου στις 14 Φεβρουαρίου.

Δες εδώ: Οι πιο ευφάνταστες (και ερωτεύσιμες) ιδεές μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ακόμα όμως και να είσαι single, όλο και κάποια βόλτα θα θες να βγεις με την κολλητή σου: γιατί να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να φορέσεις επιτέλους αυτό το κόκκινο κραγιόν που αγόρασες στις γιορτές ή εκείνη την παλέτα σκιών που έκανες δώρο στο εαυτό σου με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων;

Δες επίσηςLove yourself: 10 σαγηνευτικά αρώματα που θα σε βάλουν σε Valentine's mood

Ανεξαρτήτως του relationship status σου, είναι γεγονός ότι η ρομαντική αυτή ημέρα είναι μια καλή αφορμή για να φορέσεις τα αγαπημένα σου ρούχα και να περιποιηθείς λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, αφήνοντας λίγο πίσω την απαιτητική καθημερινότητα.

Δες επίσης: 5 κόκκινα κραγιόν για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δες 5 makeup looks για όλα τα γούστα, που θα σε βάλουν εύκολα στο mood της ημέρας:

Natural Beauty

Για σένα που δεν σου αρέσει το πολύ έντονο μακιγιάζ, θες όμως να δείχνεις περιποιημένη και προσεγμένη, αναδεικνύοντας τη φυσική σου ομορφιά, ένα ρουζ, λίγη μάσκαρα και καλά ενυδατωμένα χείλη με ένα lip oil ή lip gloss, αρκούν. Δώσε βάση ωστόσο στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σου με το κατάλληλο skin prepping, ώστε να ακτινοβολεί υγεία και λάμψη.

Classic eye liner

Με μια λεπτή γραμμή eye liner δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ λάθος. Σχεδίασε μια ανοδική, φίνα γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων, και συμπλήρωσε αν θες με μια καφέ σκιά στο πάνω βλέφαρο. Η ανοδική γραμμή θα κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και αμυγδαλωτά, ενώ με τη σκιά μπορείς να δώσεις όσο βάθος θες στο βλέμμα. Προτίμησε καφέ χρώμα αντί για μαύρο στο eye liner ώστε να είναι πιο φυσικό και ήπιο το αποτέλεσμα.

Fire red

Κλασικό κόκκινο (ή μπορντό) κραγιόν και άφθονη μάσκαρα είναι η συνταγή της επιτυχίας για το πιο sexy makeup look.

Classy nudes

Οι nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ θα κάνουν πάντα ένα πρόσωπο να δείχνει δροσερό, νεανικό και απόλυτα κομψό. Προσάρμοσε τις αποχρώσεις ανάλογα με το τι ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο (αλλά και στα μαλλιά/μάτια σου).

Monochromatic rosy

Η μεγαλύτερη τάση μακιγιάζ της χρονιάς θα σου χαρίσει την πιο girly εμφάνιση, που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα της ημέρας. Η μονοχρωμία στο πρόσωπο σε παστέλ ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις θα κάνει τα χαρακτηριστικά σου πολύ πιο γλυκά, ενώ θα σου χαρίσει ένα πολύ νεανικό και δροσερό look.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i