Το είδαμε στα catwalks: To hot trend μακιγιάζ που κάνει τα μάτια πολύ μεγαλύτερα και το βλέμμα πιο φωτεινό

Το makeup trend που μας έφτιαξε ξεκάθαρα τη διάθεση.

beauty Instagram

Αν κάτι λατρεύουμε να κάνουμε την περίοδο που "τρέχει" ο Fashion Month είναι να παρατηρούμε όλα τα beauty trends που ξεπηδούν από τις πασαρέλες και κλέβουν την παράσταση. Και η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που μόλις τελείωσε μάς έδωσε ξεκάθαρα άφθονο inspo και ιδέες μακιγιάζ για τις σεζόν που ακολουθούν.

Δες επίσης: Πέντε skincare λάθη που δημιουργούν (πρόωρες) ρυτίδες

Ένα trend όμως που μας εντυπωσίασε περισσότερο - και μας έφτιαξε σίγουρα τη διάθεση - ήταν τα "colourful eyes" που παρουσίασε η Anna Sui. Πολύχρωμες σκιές (φούξια στο άνω βλέφαρο και ανοιχτή πράσινη, σχεδόν φλούο, στο κάτω βλέφαρο), καθώς και έντονες βλεφαρίδες ήταν το go-to μακιγιάζ όλων των μοντέλων, ανεξαρτήτως χρώματος ματιών. Κι αυτή ακριβώς είναι η απόδειξη που χρειαζόσουν για να ξεκινήσεις να φοράς έντονες, πολύχρωμες σκιές στα μάτια - ταιριάζουν σε όλες. Επιπλέον, το όλο look ήταν τόσο φωτεινό που μας έφτιαξε τη διάθεση, ενώ μια υποψία λευκού μολυβιού στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων έκανε τα μάτια να δείχνουν ακόμα πιο μεγάλα και ξεκούραστα.

Πώς ακριβώς βοηθάει αυτή η τάση μακιγιάζ να δείξουν μεγαλύτερα τα μάτια σου;

Ακριβώς αυτό το εφέ ήταν που έκανε το βλέμμα πιο φωτεινό και τα μάτια να δείχνουν πολύ μεγαλύτερα. Τα έντονα, ανοιχτά χρώματα σκιών δίνουν βάθος στο βλέμμα και τραβούν όλη την προσοχή στα μάτια, με αποτέλεσμα να ξεχνάς σχεδόν να εστιάσεις στο υπόλοιπο πρόσωπο. Επιπλέον, το λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών πάντοτε δίνει την αίσθηση ότι είσαι πολύ ξεκούραστη, ενώ μεγαλώνει με κάποιον τρόπο και τα ίδια τα μάτια, αφού τονίζεται καλύτερα το περίγραμμα. 

Δες επίσης: Μανικιούρ Άνοιξη 2023: 5 super girly μανικιούρ με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i