The Apivita Experience Store: Το πιο καλαίσθητο wellness σημείο της Αθήνας γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Ένα ξεχωριστό πικ νικ καθώς και μια εμπειρία 5 αισθήσεων ήταν το καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας για όλους τους λαμπερούς καλεσμένους.

Apivita

The spring has sprung... και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να τη ζήσει κανείς από το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE στο Κολωνάκι. Μια πρόσκληση, για ένα πικ νικ εντός του καταστήματος, εμπνευσμένη από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, αφιερωμένη στην υγεία και την ομορφιά. Στο ξεχωριστό αυτό σκηνικό βρέθηκαν καλεσμένες beauty editors, influencers και celebrities, απολαμβάνοντας μια όμορφη εμπειρία.

Αφορμή για το κάλεσμα ήταν ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας του μοναδικού αυτού χώρου που στους 5 ορόφους του, ξεδιπλώνεται η δύναμη της φύσης. 

apivita
Ευτυχία Λαζάρου - Μαρία Παπαγεωργίου - Ζάννα Σιρεάκ- Ανθή Αβραμέα

Ο χώρος δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους καλεσμένους της, όπου μπορούσαν να περιηγηθούν και στους υπόλοιπους ορόφους. Στο ισόγειο θα βρεις όλα τα προϊόντα της APIVITA καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές από την ομάδα των beauty advisors. Στον πρώτο όροφο, που στεγάζεται το περίφημο Juicy Bee Bar, θα απολαύσεις υγιεινά αφεψήματα ενώ στον τρίτο όροφο το Nature’s Ηair Studio, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, θα βρεις εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών & τις φυσικές βαφές APIVITA, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις δύο παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

Apivita
Αθηνά Οικονομάκου
Apivita
Ισμήνη Νταφοπούλου

Στον τέταρτο όροφο, στο Beehive SPA, θα δεις ένα spa πραγματική κυψέλη όπου μπορείς να απολαύσεις μοναδικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που αποτυπώνουν τη μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των μελισσοκομικών προϊόντων καθώς και των αιθέριων και φυσικών ελαίων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Περισσότερα:

ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE 

Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι 

Τηλ. 210-3640560 

Ώρες λειτουργίας:  

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 09:00-17:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00-21:00

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i