5 πούδρες καθαρισμού/απολέπισης για να δοκιμάσεις το viral skincare trend

Τα καθαριστικά και απολεπιστικά προϊόντα σε μορφή πούδρας χαρίζουν απίστευτη όψη στην επιδερμίδα - κι έχουν γίνει η νέα μας εμμονή.

πούδρες iStock

Οι πούδρες καθαρισμού και απολέπισης δεν αποτελούν νέα προϊόντα στην αγορά - απεναντίας, υπάρχουν εδώ και χρόνια, με τις Κορεάτισσες να τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης πολύ πριν γίνουν ευρύτερα γνωστά.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στη χώρα μας, αφού οι περισσότερες προτιμάμε να αγοράζουμε καθαριστικά και απολεπιστικά προϊόντα στις κλασικές υφές και συνθέσεις που έχουμε συνηθίσει. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πρότινος, μιας και στα social media έχει προκληθεί προσφάτως ένα μεγάλο craze σχετικά με οτιδήποτε έχει μορφή πούδρας.

Και δεν μιλάμε για τις κλασικές πούδρες στο μακιγιάζ, αλλά για (άνυδρα) skincare προϊόντα καθαρισμού και απολέπισης που κυκλοφορούν σε μορφή σκόνης. Σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς ακριβώς χρησιμοποιούνται και πώς γίνεται λίγη σκόνη να μπορεί να καθαρίσει το πρόσωπό σου. Σύμφωνοι, στην αρχή μπορεί να φαντάζει λίγο περίπλοκο και περίεργο, όμως χρειάζεται να δώσεις λίγη προσοχή σε αυτά τα φανταστικά προϊόντα ώστε να εξοικειωθείς μαζί τους - και μετά, δεν θα τα αποχωρίζεσαι.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i