Αυτές είναι οι 3 τάσεις μανικιούρ που θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο την άνοιξη του '23

Τα nails trends που (ήδη) βλέπουμε παντού φέτος.

nails Splash News / Ideal Image

Οι τάσεις στα νύχια για τη φετινή άνοιξη είναι πιο απλές - και κομψές - από ποτέ, μιας και επικρατεί η φυσικότητα. Οι σχεδιαστές πρότειναν ό, τι πιο απλό και λιτό για το φετινό μανικιούρ μας, και οι περισσότερες fashionistas / beauty addicts / influencers ακολούθησαν, υιοθετώντας κυρίως τα soft pastels αλλά και τα διάφανα, bare nails. 

Έτσι, τα lip gloss nails, τα milk bath nails και τα transparent nails είναι μεν τρεις διαφορετικές μεταξύ τους τάσεις μανικιούρ, που όμως έχουν ένα κοινό: ότι το χρώμα στα νύχια είναι τόσο απαλό και διακριτικό, που σχεδόν δεν φαίνεται. Και αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι που τα κάνει να δείχνουν τόσο κομψά, αλλά και low-maintenance, αφού και να χαλάσουν, δεν θα φανεί αμέσως το αποτέλεσμα. Απεναντίας, θα δείχνουν περιποιημένα ακόμα και μέρες μετά.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να υποστηριχθούν οι τάσεις (και να αναδειχθούν τέλεια τα νύχια) είναι η σωστή περιποίηση. Τα νύχια οφείλουν να είναι καλοσχηματισμένα και κομμένα σωστά, στο μήκος που θέλει κάθε κοπέλα αλλά και σε αυτό που κολακεύει καλύτερα τα άκρα της, ενώ τα πετσάκια / παρωνυχίδες / επωνύχια πρέπει να είναι καλά καθαρισμένα και κομμένα, ώστε να μην δημιουργείται αντιαισθητική ή παραμελημένη όψη στα δάχτυλα. Έτσι, και το χρώμα θα δείξει πολύ πιο όμορφο.

Δες επίσης: Δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου; Πώς θα "σπάσεις" αυτή την κακή συνήθεια

Αναλυτικότερα οι τρεις τάσεις:

Lip Gloss Nails

Η τάση ορίζει ότι τα νύχια πρέπει να έχουν άφθονη λάμψη και γυαλάδα, που είναι τόση, ώστε να παρομοιάζονται με τα glossy lips (ή "glass lips"), το εφέ δηλαδή που δημιουργείται σε αυτά αφού εφαρμόσεις το lip gloss σου.

Στην ουσία, τα νύχια βάφονται με ένα διακριτικό ροζ, σχεδόν διάφανο (sheer pink) βερνίκι, που έχει τόση λάμψη ώστε να φαίνεται σαν να τους έχουμε περάσει lip gloss. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται απαραιτήτως και ένα διάφανο top coat, ιδανικά σε παχύρρευστη σύνθεση, που θα δώσει έξτρα λάμψη στο φινίρισμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija L&Z (@revija_lz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tan For You (@tan_for_you_)

Milk Bath Mani

Αυτό το trend θέλει τα νύχια να έχουν ένα ελαφρύ γαλακτερό ροζ ή λευκό / εκρού στη βάση τους, με μια υποψία shimmer σαν top coat, ώστε να δημιουργηθεί ένα πολύ κομψό φινίρισμα που θυμίζει το δημοφιλές glazed donut maniΠολλές φορές, οποιαδήποτε απόχρωση της nude παλέτας χαρίζει το ίδιο ακριβώς εφέ.

Δες επίσης: Tο hot χρώμα νυχιών της φετινής άνοιξης, σύμφωνα με τη Hailey Bieber

Transparent nails

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς από την ονομασία ότι αναφερόμαστε στα διάφανα ή "καθαρά" νύχια (clear nails), που είναι περασμένα με διάφανο ή και καθόλου βερνίκι. Το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: καθαρά, άβαφα, μίνιμαλ νύχια που ωστόσο δείχνουν πολύ κομψά και προσεγμένα. Σε αυτό το trend έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία η σωστή περιποίηση. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i