Skin detox: Το καλύτερο καθαριστικό προσώπου με ενεργό άνθρακα για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας

Βρες το best seller gel καθαρισμού με φυσικό ενεργό άνθρακα στο νέο τεύχος Μαΐου που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.

skin iStock

Όλες γνωρίζουμε ότι ο καθαρισμός προσώπου είναι απολύτως απαραίτητος για μια υγιή, καθαρή επιδερμίδα. Πολύ περισσότερο, το skin detox είναι μια απαραίτητη διαδικασία που περιλαμβάνει (και) τον καθαρισμό, και που καλό είναι να γίνεται συχνά, ώστε να απομακρύνονται οι βλαβερές, τοξικές ουσίες από την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας. Τοξικές ουσίες μπορεί να είναι οι ρύποι, τα βακτήρια από το εξωτερικό περιβάλλον, η λιπαρότητα, η ηλιακή ακτινοβολία καθώς και τα υπολείμματα μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα που παγιδεύονται και φράζουν τους πόρους. 

Δες επίσης: Καθαρισμός προσώπου: Τα 3 βασικά λάθη που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στο πρόσωπο

Βέβαια, το σωστό καθαριστικό προϊόν είναι το ήμισυ του παντός ώστε να γίνει σωστά ο καθαρισμός προσώπου. Εμείς ψάξαμε και δοκιμάσαμε αρκετά, καταλήξαμε όμως σε ένα και μόνο: το Active Charcoal, το μαύρο gel καθαρισμού της Fresh Line με ενεργό άθρακα, που είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδιαίτερα για τους πιο λιπαρούς ή μικτούς με έντονη λιπαρότητα και διεσταλμένους πόρους. 

                 

fresh line

Γιατί μας άρεσε; Γιατί καθαρίζει σε βάθος, αποτοξινώνει και απομακρύνει τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας λεία και βελούδινη την επιδερμίδα.

Δες επίσης: Skincare guide: Ποια (ενεργά) συστατικά δεν πρέπει με τίποτα να αναμειγνύεις μεταξύ τους

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά φυσικού καθαρισμού των πόρων, μιας και προσκολλάται σε αυτούς ρουφώντας κατά κάποιον τρόπο όλα τα βακτήρια και ρύπους, ενώ σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο πιπερόριζας το οποίο είναι γνωστό για τις αντισηπτικές & καθαριστικές του ιδιότητες, αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, λαμπερή και αναζωογονημένη.

Το συγκεκριμένο είναι απαλά αρωματισμένο με ένα δροσερό άρωμα εσπεριδοειδών, ενώ αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια, δεν ερεθίζει και δεν ξηραίνει το δέρμα.

Shape Μαΐου 2023

Το καλύτερο; Θα το βρεις δώρο στο Shape Μαΐου στην προνομιακή τιμή των 5,40€. Μην το χάσεις!

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i