Αυτά είναι τα 3 πιο hot χρώματα μαλλιών του φετινού καλοκαιριού

Με λιγα λόγια, πώς να ανανεωθείς αλλάζοντας / φρεσκάροντας τη βαφή στα μαλλιά σου.

μαλλια Splash News/Ideal Image

Το καλοκαίρι επιτέλους πλησιάζει και μαζί με τις πρώτες ζέστες, τα πιο ανάλαφρα ρούχα και χτενίσματα, αλλά και την ανυπομονησία των διακοπών, το πρώτο μέλημα πολλών γυναικών είναι να ανανεώσουν τα μαλλιά ή / και τη βαφή τους. Τι καλύτερο λοιπόν από το να υιοθετήσεις μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν και να δεις άμεσα διαφορά στο πρόσωπο, στα μαλλιά αλλά και στη διάθεσή σου;

Το φετινό καλοκαίρι θέλει πιο εναλλακτικές αποχρώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις για λίγο τις κλασικές επιλογές στις βαφές και να προτιμήσεις να πειραματιστείς με νέες, φρέσκες αποχρώσεις αλλά και διακριτικά highlights που θα δώσουν μια νέα διάσταση τα μαλλιά σου.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τις τρεις αποχρώσεις μαλλιών που κατά τη γνώμη μας είναι οι πιο cool της φετινής σεζόν και θα κάνουν τη διαφορά στο hair look σου.

Δες επίσης: Αυτό είναι το κλασικό κούρεμα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Γλυκό καραμελέ

Κάτι ανάμεσα σε dirty blonde και πλατινέ, αυτή η απόχρωση δίνει μια νότα ανανέωσης και χαρίζει ένα γλυκό καστανόξανθο, που είναι ιδανικό αν θες να ξεφύγεις για λίγο από το κλασικό, μονότονο ξανθό.

Rich brown

Ποιος είπε ότι το καστανό είναι βαρετό; Απεναντίας, πρόκειται για ένα χρώμα που ναι μεν είναι κλασικό, είναι όμως και πολύ ευέλικτο αφού μπορείς πανεύκολα να το ανανεώσεις με μόνη την προσθήκη μερικών highlights. Φέτος η τάση θέλει σκούρες αποχρώσεις στους τόνους της σοκολάτας, που κάνουν την εμφάνιση να δείχνει "ακριβή" και πολυτελής.

Playful ginger

Το κόκκινο - ginger δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, ενώ είναι αμέτρητες οι κοπέλες που το επιλέγουν ξανά και ξανά, διαχρονικά. Προσοχή στην επιλογή τόνου καθώς μπορεί να δείξει διαφορετικός στα μαλλιά σου, ανάλογα και με το αρχικό σου χρώμα. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις στον κομμωτή σου φωτογραφίες με το χρώμα ακριβώς που θες, έτσι ώστε να καταλάβει το αποτέλεσμα που επιθυμείς και να το προσαρμόσετε από κοινού στις δικές σου ανάγκες.

Δες επίσης: Κυτταρίτιδα - χαλάρωση: Γιατί το dry brushing είναι η ιδανική τεχνική για να τα αντιμετωπίσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i