Χαλάρωση και κυτταρίτιδα: Αυτές είναι οι καλύτερες θεραπείες για το σώμα

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για δυνατό, σφριγηλό σώμα.

symmetria iStock

Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί άντρες και γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται όσο περνούν τα χρόνια. Κάθε χρόνο, μετά την ενηλικίωση μας το δέρμα παράγει 1% λιγότερο κολλαγόνο, ενώ στις γυναίκες τα πρώτα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση το δέρμα χάνει περίπου 25%-30% του κολλαγόνου του. Επίσης, εκτός από την ηλικία, η απότομη απώλεια βάρους ή πολλών κιλών, οδηγούν συχνά σε επιδερμική χαλάρωση.

Η SYMMETRIA® προτείνει τις πιο δραστικές θεραπείες που δρουν στοχευμένα στην χαλάρωση του δέρματος και την κυτταρίτιδα, πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, χάρη σε ένα συνδυασμό εξελιγμένων τεχνολογιών που συμβάλλουν στην άμεση αντιμετώπιση της και εν τέλει στην εξάλειψή της.

Η κυτταρίτιδα, γνωστή και ως ‘’όψη φλοιού πορτοκαλιού’’, αποτελεί όχι μόνο το πιο συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα, αλλά και αναμφισβήτητα τον μεγαλύτερο ‘’εχθρό’’ κυρίως του γυναικείου φύλου, καθώς 9 στις 10 γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου, την εμφανίζουν άλλες σε μεγαλύτερο και άλλες σε μικρότερο βαθμό στο δέρμα τους. Χαρακτηρίζεται από τοπική αύξηση λίπους και δυσχερή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, που οδηγούν με τη σειρά τους σε κυκλοφορική στάση και συσσώρευση νερού σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Το αποτέλεσμα, ο συνδετικός ιστός να χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα να παρουσιάζει μια εικόνα που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού. Προσβάλλει κυρίως τους γλουτούς, τους μηρούς, την εσωτερική πλευρά των γονάτων, την κοιλιά και τα μπράτσα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i