Glossy lids: H hot τάση μακιγιάζ του καλοκαιριού θέλει "υγρά βλέφαρα"

Η εναλλακτική των κλασικών σκιών απαιτεί μόλις ένα προϊόν μακιγιάζ - και χαρίζει άφθονη λάμψη.

makeup iStock

Οι τάσεις ομορφιάς κάθε σεζόν έρχονται και παρέρχονται, όμως ένα πράγμα μένει (και θα μείνει) διαχρονικά σταθερό κάθε καλοκαίρι: η λάμψη στο πρόσωπο, που χαρίζει μια φρεσκάδα και δροσιά σε αυτό, απόλυτα ταιριαστή με το ανέμελο summer vibe. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που ορίζουν οι φετινές τάσεις μακιγιάζ είναι ότι η glossy, διάφανη λάμψη στα μάτια και στο πρόσωπο είναι πιο hot από ποτε.

Αναλυτικότερα, και όπως μπορείς εύκολα να καταλάβεις και από το όνομα, μιλάμε για τη διάφανη, dewy, "υγρή" λάμψη που τείνουν να έχουν όλα πλέον, από την επιδερμίδα και τα χείλη, μέχρι ακόμα και τα νύχια μας. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο εφέ κάνει τόσο μεγάλη θραύση, είχε ως αποτέλεσμα να επεκταθεί πλέον και στα μάτια μας, τα οποία αποκτούν αυτή την "υγρή" λάμψη που μας έχει πραγματικά ενθουσιάσει.

Δες επίσης: Summer hair: 3 χτενίσματα που θα χαρίσουν πολυτέλεια ακόμα και στο πιο απλό outfit

Πώς θα το κάνεις σωστά:

Ευτυχώς, μπορείς να το πετύχεις πανεύκολα, με μόλις ένα προϊόν μακιγιάζ και μέσα σε 5'. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα διάφανο eye gloss που θα απλώσεις με τα χέρια ή ένα πινελάκι στα βλέφαρά σου. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για ένα κλασικό lip gloss χωρίς χρώμα, το οποίο σίγουρα διαθέτεις στο νεσεσέρ σου. Τα βλέφαρα θα αποκτήσουν μονομιάς αυτή τη χαρακτηριστική, υγρή, γυαλιστερή λάμψη που δεν χρειάζονται τίποτα άλλο για να αναδειχθούν.

Extra tip: Αν θες να προσθέσεις λίγο χρώμα στο αποτέλεσμα, μπορείς να απλώσεις πρώτα την αγαπημένη σου απόχρωση κρεμώδους σκιάς στα βλέφαρα και από πάνω να φορέσεις το διάφανο gloss σαν top coat που θα "ασφαλίσει" το χρώμα αλλά και θα χαρίσει σταθερότητα στο αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Self-tanners: Τα πιο σημαντικά tips για τέλειο (τεχνητό) μαύρισμα πριν καν βγεις στην παραλία

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i