Το απόλυτο summer festival με άρωμα Carroten

Το Carroten Summer Festival ήταν γεμάτο από καλοκαιρινές δραστηριότητες, πάντα με την προστασία της Νο.1 μάρκας αντηλιακών στην Ελλάδα.

carroten

Το Carroten σήμανε την έναρξη του φετινού καλοκαιριού, με το πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό φεστιβάλ, το Carroten Summer Festival. Ένα φεστιβάλ γεμάτο δραστηριότητες, εκπλήξεις και δώρα, πάντα υπό την προστασία των αντηλιακών προϊόντων του Carroten.

Το Carroten Summer Festival ήταν ανοιχτό προς το κοινό και προσέφερε μια σειρά
διαφορετικών δραστηριοτήτων, συνδυάζοντας την αγάπη για τη μουσική, τη διασκέδαση κάτω από τον ήλιο αλλά και την προστασία από αυτόν. Πρώτος σταθμός του φεστιβάλ ήταν το Toro Del Mar, στη Πλαζ Βούλας, όπου στις 7 Ιουλίου παρέα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Music 89.2 και τη Ξένια Γκάλη, δημιουργήθηκαν οι πρώτες καλοκαιρινές αναμνήσεις παρέα με το Carroten.
Στις 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η συνέχεια του Carroten Summer Festival και συγκεκριμένα στο Sahara Resort στη Νέα Ηράκλεια Θεσσαλονίκης, με άφθονη μουσική από τον Zoo Radio 90.8 και DJ set από τον Πέτρο Τριανταφύλλου & Bill Nakis. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν εκεί για να υποδεχτεί το κοινό, προτρέποντάς το να συμμετάσχει σε όλες τις δραστηριότητες, αφότου φυσικά φορέσουν πρώτα το Carroten αντηλιακό τους.

carroten

Οι δράσεις ήταν πολλές, και συμπεριλάμβαναν τουρνουά ρακέτας ή beach volley, με τους τυχερούς νικητές να κερδίζουν branded μπάλες και σετ ρακέτας. Πολλοί απέκτησαν το απόλυτο beach summer look, με Jewel Tattoo και ιδιαίτερες πλεξούδες ενώ όσοι επιθυμούσαν να δροσιστούν
κολύμπησαν με τα αγαπημένα τους φουσκωτά ως τις σημαδούρες, για να κερδίσουν ένα συλλεκτικό φουσκωτό Carroten. 

Το κεντρικό μήνυμα του φετινού Carroten Summer Festival ήταν "Ζήσε το Καλοκαίρι σου". Με άλλα λόγια γυμνάσου, μοιράσου τη στιγμή, βούτα, παίξε ή χόρεψε αλλά πρώτα φόρεσε το Carroten αντηλιακό σου.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i