Η minimal ρουτίνα ομορφιάς που θα σου εξασφαλίσει πιο νεανική επιδερμίδα

Στόχευσε στους σωστούς συμμάχους και ακολούθησε τα steps!

Καθημερινή περιποίηση pexels

Η καθημερινή ρουτίνα αντιγήρανσης δεν χρειάζεται υπερβολές για να είναι αποτελεσματική. Αυτό που πρέπει πάντα να κρατάμε στο μυαλό μας ότι επιλέγοντας τα στοιχεία που θα δράσουν ευεργετικά στο δέρμα μας και μένοντας πιστές στη beauty routine μας είναι ο νούμερο ένα τρόπος για να κάνουμε το χρόνο σύμμαχό μας και να προλάβουμε το σχηματισμό των πρόωρων ρυτίδων. Κάπως έτσι, λοιπόν, αν θέλεις να στραφείς σε μια minimal ρουτίνα που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις νεανικό και λαμπερό το δέρμα σου, την έχουμε εδώ.

Ξεκίνα την ημέρα σου με βιταμίνη C και αντηλιακό

Το να έχεις μια σταθερή πρωινή ρουτίνα που προστατεύει το δέρμα σου από τις βλαβερές ακτίνες UV είναι πολύ σημαντικό καθώς η πρόληψη είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο όταν πρόκειται για την υγεία του δέρματός μας.

Ξεκινάς με ένα απαλό καθαριστικό με ισορροπημένο pH, σχεδιασμένο για τον τύπο του δέρματός σου (ξηρό, λιπαρό ή μεικτό), στη συνέχεια εφαρμόζεις τον ορό βιταμίνης C, ύστερα την ενυδατική σου κρέμα και μετά το αντηλιακό.

Εφαρμόζοντας έναν αντιοξειδωτικό ορό, όπως η βιταμίνη C, "οπλίζεις" το δέρμα σου ώστε να προετοιμαστεί για όλους τους περιβαλλοντικούς ρύπους και ερεθιστικούς παράγοντες που θα συναντήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i