Concealer | Το "μαγικό" προϊόν που χρειάζεσαι απαραιτήτως για φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα

Το must-have item του γυναικείου νεσεσέρ που θα βρεις δώρο στο νέο Shape που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

eyes iStock

Πιθανόν να το γνωρίζεις ήδη αλλά θα το ξαναπούμε: το concealer είναι ένα από τα πιο χρήσιμα προϊόντα μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να διαθέτει στο νεσεσέρ της, αποτελώντας ένα must-have item για όλες μας. Οι λόγοι είναι πολλοί, με πρώτο και κυριότερο το γεγονός ότι μπορεί να χαρίσει ένα σούπερ ξεκούραστο, φρέσκο βλέμμα, ακόμα και τις ημέρες που δεν είσαι στα καλύτερά σου.

Πώς ακριβώς δρα ένα concealer; Χάρη στη φωτεινή του απόχρωση, αλλά και σε παράγοντες shimmer που ενδεχομένως περιέχει, χαρίζει λάμψη αλλά και κάλυψη στα "σκοτεινά" σημεία της περιοχής των ματιών, που συνήθως βρίσκονται στην εσωτερική και εξωτερική γωνία τους. Επιπλέον, κάποια concealers μπορεί να περιέχουν και ενεργά συστατικά (όπως πχ το υαλουρονικό οξύ), με αποτέλεσμα να παρέχουν και ενυδατικές ιδιότητες εκτός από καλυπτικές.

Δεν είναι όμως μόνο η περιοχή των ματιών που επωφελείται από ένα concealer, μιας και το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί κάλλιστα να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το πρόσωπο τοπικά, ώστε να καλυφθούν τυχόν άλλες δυσχρωμίες, σημάδια, κοκκινίλες ή μικρά σπυράκια. Μάλιστα, οι τάσεις μακιγιάζ φέτος θέλουν το concealer να αντικαθιστά ακόμα και το foundation, για ένα ακόμα πιο φυσικό, ανάλαφρο look στο πρόσωπο.

Δες κι εδώ: Ombré concealer: Το viral makeup trend για πιο λαμπερό, φωτεινό βλέμμα μέσα σε 5'

Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε το πιο βολικό concealer που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, το cushion concealer της DUST+CREAM. Με σύνθεση σε υγρή μορφή, διαθέτει σφουγγαράκι για πανεύκολη εφαρμογή, ενώ παρέχει υψηλή κάλυψη. Έχει ελαφριά φόρμουλα που δεν αφήνει λιπαρότητα ενώ φωτίζει άμεσα την επιθυμητή περιοχή, καλύπτοντας τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης. Το ειδικό συστατικό SEPITONIC M3 το καθιστά ιδανικό για όλες τις ηλικίες, καθώς έχει αντιγηραντικούς παράγοντες και προστατεύει την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. 

Γιατί δεν πρέπει να λείπει ποτέ η κρέμα χεριών απ' την τσάντα σου; Μάθε όλα τα οφέλη της

Το καλύτερο; Θα το βρεις δώρο στο νέο τεύχος του Shape που κυκλοφορεί στα περίπτερα! Μην το χάσεις!

Marinakou Dora

Marinakou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i