3 κομψά χτενίσματα που είναι ό,τι πρέπει για το ρεβεγιόν

Με αυτά τα χτενίσματα να είσαι σίγουρη ότι φέτος θα λάμψεις.

hair Splash News / Ideal Image

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη γυναικεία εμφάνιση είναι ξεκάθαρα τα μαλλιά, ένα κεφάλαιο που απασχολεί διαχρονικά τις γυναίκες, ανεξαρτήτως εποχής. Σίγουρα πάντως, η γιορτινή περίοδος που διανύουμε βρίσκει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών να αναζητά ιδέες για χτενίσματα, νέο χρώμα ή ακόμα και κούρεμα.

3 γιορτινά (και εύκολα) looks μακιγιάζ που κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας

Εμείς πάντως αναζητήσαμε τα πιο μοντέρνα και ταυτόχρονα κομψά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις για να νιώθεις η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου.

Οι μπούκλες καθώς και οι χαλαροί κυματισμοί είναι από τα πιο standard χτενίσματα που αγαπούν οι περισσότερες από εμάς, ενώ ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών, ακόμα και στις καρέ κουπ. All time classic επιλογή το vague χτένισμα, που φέρνει κάτι από αέρα Old Hollywood - αν έχεις διάθεση να επισκεφτείς το κομμωτήριο. Τελος, τα πολύ μοντέρνα sleek χτενίσματα (αλογοουρές και κότσοι) που έκαναν μόδα τα it girls της μόδας αλλά και τα top models θα αποτελούν πάντοτε μια safe επιλογή, αν δεν θες να αφιερώσεις πολύ χρόνο στα μαλλιά σου.

2 DIY μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης για άψογη επιδερμίδα στις γιορτές

Ό, τι κι αν επιλέξεις πάντως, φρόντισε να είναι περιποιημένο και να ταιριάζει στον δικό σου χαρακτήρα και στιλ για να νιώθεις, πάνω απ' όλα, άνετα.

Δες παρακάτω μερικές ιδέες:

Για μπούκλες και wavy hair

Για sleek χτενίσματα

Για vague

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i