Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος του μωρού μου έχει το όνομα La Roche Posay

μωρο

Ο ερεθισμός από την αλλαγή πάνας, οι αλλεργίες και η νινίδα είναι μόνο μερικά από τα δερματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα μωρά μας.

Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την περιποίηση της επιδερμίδας τους που είναι ένα από τα βασικά βήματα της καθημερινής τους φροντίδας. H επιλογή των προϊόντων ενυδάτωσης και περιποίησης που θα επιλέξουμε για το δέρμα του, πρέπει να πληρούν όλες τις προδιαγραφές και να είναι αποτελεσματικά.

Η επιδερμίδα των μωρών είναι πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη από αυτήν των ενηλίκων και αντιδρά σε εξωτερικούς παράγοντες. Συνεπώς, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία.

Το skincare δεν είναι πολυτέλεια, ειδικά όταν μιλάμε για τα βρέφη μας. Το δέρμα τους έχει ανάγκη την καθημερινή φροντίδα, καθώς είναι τόσα πολλά που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία τους, όπως η εμφάνιση νινίδας, η ατοπική δερματίτιδα, οι αλλεργίες και πολλά ακόμη. Η La Roche-Posay έχει αφοσιωθεί στην αποστολή να βελτιώσει την ζωή για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων κατάλληλα και για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών μας.

LIPIKAR SYNDET

Το κρεμώδες αφρόλουτρο της La Roche-Posay Lipikar Syndet είναι κατάλληλο για νεογέννητα, βρέφη, παιδιά και ενήλικες με δέρμα με τάση ατοπίας. Όταν το βρέφη και τα παιδιά αντιμετωπίζουν δέρμα με τάση εκζέματος μπορεί να παρουσιάσουν έντονη φαγούρα, σε τέτοιο βαθμό που καθιστά αδύνατον σε ορισμένα μωρά να κοιμηθούν.

Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i