Jennifer Aniston: Το tip που ακολουθεί καθημερινά για (φυσικό) λίφτινγκ προσώπου στο σπίτι

Η εντελώς ανέξοδη κίνηση για τέλειο εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπο.

Jennifer Aniston Splash News / Ideal Image

Οι μέθοδοι αντιγήρανσης έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και (ευτυχώς) δεν περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στο μπότοξ ή στα fillers που απαιτούν τακτικές επισκέψεις στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού. Πλέον, μπορείς να πετύχεις μια πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα ακόμα και από την άνεση του σπιτιού σου. Ακόμα και το εφέ που προσφέρει το λίφτινγκ προσώπου μπορεί να επιτευχθεί εύκολα - δες παρακάτω πώς.

Δοκίμασα έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου με μικροκρυστάλλους και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά

Υπάρχουν διάφορα skincare hacks που, σε συνδυασμό με τις σωστές κρέμες και ορούς, μπορούν όντως να κάνουν θαύματα. Ένα τέτοιο (φυσικό) hack ακολουθεί πιστά και η Jennifer Aniston, που έχει αποκαλύψει πολλές φορές ότι λατρεύει να κάνει μασάζ στο πρόσωπο, με ειδικές μαλάξεις χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της ή άλλα σχετικά εργαλεία που βοηθούν το μασάζ να γίνεται ευκολότερα και με μεγαλύτερη άνεση στην επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ίδια, το face massage τη βοηθά να αναζωογονήσει την επιδερμίδα αφού βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα την τόνωση και τη σμίλευση του προσώπου, ενώ παράλληλα ανακουφίζεται και τυχόν οίδημα στην περιοχή των ματιών - επομένως, αυξάνεται και η λάμψη στην περιοχή. 

10 ιδέες μανικιούρ για ένα πολυτελές nail look την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Note: Στο μασάζ προσώπου χρησιμοποιούνται ειδικές κινήσεις με συγκεκριμένη πίεση σε πρόσωπο, λαιμό και ώμους, με στόχο να χαλαρώσουν οι μυς - και επομένως, να δείξει άμεσα πιο ξεκούραστη και χαλαρή ή όψη της επιδερμίδας.

Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά

Αρχικά, επένδυσε σε ένα καλό face oil ή ενυδατική κρέμα με αντιγηραντική δράση, που θα χαρίσει μια "πλούσια" υφή στο δέρμα ενώ την ίδια στιγμή θα βοηθήσει το massage tool (ή τα δάχτυλά σου) να "γλιστρήσουν" ευκολότερα στο πρόσωπο. Παράλληλα, θα έχεις διπλό όφελος αφού οι κινήσεις μασάζ θα ευνοήσουν την πιο άμεση εισχώρηση των συστατικών της κρέμας ή του ελαίου στο δέρμα, με άμεσα αποτελέσματα λάμψης και ενυδάτωσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i