Τα συστατικά στα serums που εξασφαλίζουν θεϊκή επιδερμίδα

Τα στοιχεία στα οποία πρέπει να στοχεύσουμε για να έχουμε λείο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα.

serum iStock

Είναι αλήθεια ότι στον κόσμο της ομορφιάς υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα με συστατικά που υπόσχονται να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα μας. Ναι, είναι τόσο πολλά και διαφορετικά που πολλές φορές δεν ξέρουμε σε ποια να καταλήξουμε και ποιος είναι ο καταλληλότερος συνδυασμός σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς σήμερα αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στα serums και συγκεκριμένα στη ροτέσιον εφαρμογή των ορών με τα συστατικά που θα κάνουν -εγγυημένα- τη διαφορά στην όψη της επιδερμίδας μας.

Σίγουρα ο κανόνας είναι ότι οι ανάγκες από δέρμα σε δέρμα διαφέρουν, όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ορισμένα ευεργετικό συστατικά τα οποία δρουν ευεργετικά για τους περισσότερους τύπους επιδερμίδας, προσφέροντάς τους μια ακαταμάχητη λάμψη, φρεσκάδα και σύσφιξη. Ποια είναι αυτά; Συνέχισε το sroll και κράτα σημειώσεις..

Βιταμίνη C, Υαλουρονικό οξύ & Ρετινόλη

Τα αντιοξειδωτικά είναι άκρως σημαντικά για την προστασία του δέρματός σας από τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες οι οποίες αποτελούν και μια από τις πιο κοινές αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας σας. Όταν μάλιστα γίνεται συνδυασμός και μ έναν ορό ρετινόλης, αυτά τα συστατικά όχι μόνο θα κρατήσουν μακριά τη ζημιά, αλλά θα προωθήσουν και την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα, το οποίο θα διατηρήσει φυσικά το δέρμα μας σφριγηλό και ελαστικό. Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, πρέπει να αναφερθεί ότι όσον αφορά τη ρετινόλη, σε περίπτωση που η επιδερμίδα μας δεν είναι συνηθισμένη σε αυτή, θα πρέπει να στραφούμε σε ένα χαμηλό ποσοστό συγκέντρωσης και στην σταδιακή χρήση για να αποφύγουμε τους ερεθισμούς.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i