Το εύκολο trick στο μακιγιάζ για μεγαλύτερα και πιο αμυγδαλωτά μάτια

Τα "siren eyes" είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ ματιών.

makeup iStock

Το πώς θα δείχνουν τα μάτια μεγαλύτερα και πιο αμυγδαλωτά είναι το πάγιο ερώτημα των περισσότερων γυναικών όταν θέλουν να μακιγιαριστούν ώστε να αναδείξουν το βλέμμα τους. Ευτυχώς, το μακιγιάζ μάς δίνει πολλές ευκαιρίες να το πετύχουμε, ακόμα κι αν δεν είμαστε έμπειρες makeup artists. 

Μermaid lashes: To trend που χαρίζει σούπερ εντυπωσιακό εφέ στις βλεφαρίδες

Η τάση που αναδεικνύει τα μάτια και τα κάνει να δείχνουν σαγηνευτικά είναι τα "siren eyes". Ωστόσο, δεν μιλάμε για νέο trend στην ομορφιά: υπήρχε για χρόνια, απλά ήρθε στην επιφάνεια μόλις πρόσφατα χάρη στα αναρίθμητα tutorials που κυκλοφορούν στο TikTok και τα έχουν κάνει μόδα. Πρόκειται για τα μεγάλα, αμυγδαλωτά μάτια που είναι το αντικείμενο πόθου των περισσότερων γυναικών, όπου το eye liner ξεχωρίζει. Η συγκεκριμένη τάση θέλει τη γραμμή eye liner να είναι πιο μακριά, λεπτή αλλά και με πιο μεγάλη καμπύλη, κάνοντας τα siren eyes να διαφέρουν από το κλασικό cat-eye look ή άλλα πολύ έντονα looks με bold liner. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται αποχρώσεις της καφέ ή nude παλέτας, ενώ το liner είναι καφέ - ή μπορεί να γίνει με μολύβι ή σκιά ματιών και ένα λεπτό πινελάκι.

Κι όμως, το άρωμα έχει ημερομηνία λήξης: Δες πότε πρέπει να το αποχωριστείς

Το αποτέλεσμα είναι να δείχνουν τα μάτια σου πιο μεγάλα, αφού η συγκεκριμένη γραμμή eye liner αλλάζει με κάποιον τρόπο το σχήμα των ματιών επιμηκύνονοντάς το και προσδίδοντας το εφέ των almond-shaped eyes.

Δες παρακάτω πώς θα τα πετύχεις:

@stxph.h 🚨SIREN EYES TUTORIAL🚨step by step breakdown on how to achieve the viral #sireneye trend! 🥵 hottest eye look evaaa #sireneyestrend #sireneyestutorial #makeuptutorials ♬ original sound - stephhui

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i