Μermaid lashes: To trend που χαρίζει σούπερ εντυπωσιακό εφέ στις βλεφαρίδες

Ποιο είναι το trend που έχει συνεπάρει τα κορίτσια του TikTok και θέλουν όλα να αποκτήσουν αυτές τις βλεφαρίδες;

makeup iStock

Μπορεί να διανύουμε μια περίοδο που οτιδήποτε φυσικό και μίνιμαλ είναι τάση, είναι αλήθεια όμως ότι και ο μαξιμαλισμός έχει τη θέση του στον χώρο της ομορφιάς, μιας και υπάρχει το κοινό που τον αποζητά. Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε από τον χαμό που έχει προκαλέσει εκείνο το trend που θέλει τις βλεφαρίδες μας να είναι τεράστιες και με mermaid effect.

Eyes that pop | Η deep blue απόχρωση είναι αυτή που κολακεύει απόλυτα τα καστανά μάτια

Τι ακριβώς είναι το mermaid lashes;

Πρόκειται για τις βλεφαρίδες που σχηματίζουν ένα "γοργονέ" εφέ. Πώς; Είναι τα κλασικά lash extensions που όμως έρχονται σε τρεις mermaid αποχρώσεις: μωβ, μπλε της θάλασσας και πράσινο. Ανάλογα το χρώμα των ματιών σου, επιλέγεις εκείνη την απόχρωση που θα το τονίσει καλύτερα, ενώ αν θες μπορείς επίσης να κάνεις και συνδυασμούς χρωμάτων, για ένα totally wow αποτέλεσμα.

Μάσκαρα: Είσαι σίγουρη ότι τη βάζεις σωστά; 5 tips για τέλεια εφαρμογή

Αντί λοιπόν να χρησιμοποιήσεις σκιές και eye makeup για να τονίσεις την περιοχή των ματιών σου, βάζεις lash extensions σε διαφορετικές αποχρώσεις κι αποκτάς στη στιγμή βλέμμα που ξεχωρίζει από μακριά.

Φυσικά, μπορείς να παραλλάξεις την τάση και να δοκιμάσεις τις χρωματιστές mascara που κυκλοφορούν ώστε να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπλε, μωβ και πράσινες είναι οι ιδανικές αν θες να μιμηθείς το mermaid effect χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις extensions.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο εδώ είναι, εκτός από τον ιδιαίτερο χρωματισμό, ο όγκος και η καμπύλη στις βλεφαρίδες, που θα τον πετύχεις με τη σωστή voluminous mascara.

Big eyes | Η κορυφαία τάση στο μακιγιάζ του φετινού χειμώνα δίνει έμφαση στα μάτια

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i