Ballerina bun: Πώς να κάνεις μόνη σου το κομψό χτένισμα που αποπνέει διαχρονική πολυτέλεια

Το χτένισμα που ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών.

hair iStock

Αν υπάρχει ένα χτένισμα που να αποπνέει ρομαντισμό αλλά και πολυτέλεια ταυτόχρονα, τότε αυτό είναι σίγουρα το ballerina bun ή ο γνωστός "κότσος μπαλαρίνας". Πρόκειται όπως φαντάζεσαι για το κλασικό σινιόν που θα έκανε μια μπαλαρίνα: χαμηλό ή πιο ψηλό, ανάλογα τις προτιμήσεις, είναι μίνιμαλ και απόλυτα sleek, ακριβώς για να είναι σύμφωνος με την όλη αισθητική μιας (φίνας) μπαλαρίνας.

Δεν είναι να απορείς λοιπόν για ποιον λόγο βρίσκεται σταθερά στις Νο.1 προτιμήσεις των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη. Το σινιόν της μπαλαρίνας αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δημιουργώντας ταυτόχρονα και ένα εφέ lifting, ενώ είναι το ιδανικό χτένισμα για ένα office look ή μια επίσημη έξοδο. Κοινώς, συνοδεύει τέλεια τα καλά μας φορέματα ή τα σακάκια / κοστούμια, κάνοντας το outfit μας να δείχνει κομψό στη στιγμή. 

Eye lift trick: Πέτυχε θεαματικό εφέ ανόρθωσης ματιών με μόλις μια σκιά

Αν σε πείσαμε να το δοκιμάσεις σε επόμενη έξοδό σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις μερικά από τα tips μας αλλά και τα βήματα στα παρακάτω tutorials.

Beauty editor's tips: Ένα μικρό μυστικό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι, αρχικά, το πολύ καλό χτένισμα των μαλλιών σου. Χτένισέ τα καλά προς τα πίσω καθώς τα μαζεύεις ψηλά, και στερέωσέ τα με ένα γερό λαστιχάκι (ή και δύο, αν έχεις βαριά μαλλιά). Η λακ αλλά και άλλα styling προϊόντα (όπως το hair wax) είναι τα στοιχεία - κλειδιά στο χτένισμα, καθώς θα σε βοηθήσουν να τιθασεύσεις τριχούλες που πετούν ατίθασα εδώ κι εκεί αλλά και θα χαρίσουν αυτό το sleek & glossy εφέ που θες. 

Buttery skin: Όλα τα βήματα για να πετύχεις μια λαμπερή, "βουτυρένια" όψη στην επιδερμίδα

Δες και τα παρακάτω tutorials που θα σε καθοδηγήσουν βήμα - βήμα:

@ipsy GRWM to do a Halloween ballet bun tutorial ✨ @aktabavalia #halloweenhair #ballerinabuns #hairtutorial #sleekbunhack #IPSYGlamoween ♬ what is love - edits
@ballerinakeira Replying to @𝓐’ here is my ballet bun tutorial! hope this helps 🩰🤍 t-shirt is from brandy melville 🫧 #ballet #balletcoreaesthetic #balletbun #balletbuntutorial ♬ Theme from "A Summer Place" - Percy Faith And His Orchestra

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i