Αυτή η γυναίκα βάζει glitter στις ραγάδες και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Ένα ακόμα #embraceyourbody κίνημα.

glitter-ragades-default

Αν και το Instagram έχει κατηγορηθεί πως παίζει αρνητικό ρόλο στο πώς βλέπουν οι νέες γυναίκες το σώμα τους, η καλλιτέχνης Sarah Shakeel προσπαθεί να μας κάνει να δούμε αλλιώς τις πιθανές ατέλειες μας, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, όπου «πρωταγωνιστούν» οι ραγάδες με... glitter. Η Shakeel παίρνει τις ατέλειες μας και τις μεταμορφώνει σε πραγματική, αψεγάδιαστη τέχνη.

Μάλιστα, η ίδια έμαθε να χρησιμοποιεί μόνη της το Photoshop, αφού απέτυχε στο τελευταίο έτος της οδοντιατρικής σχολής, και από τη στεναχώρια της, αξιοποίησε τα κολάζ της ως μέσο δημιουργίας και εκτόνωσης.

«Ακόμα θυμάμαι πως ένιωσα όταν έφτιαξα αυτές τις... glittery ραγάδες και φοβόμουν αρκετά να τις μοιραστώ με τους followers μου» λέει. «Είμαι μια καλλιτέχνης από το Πακιστάν και το να μιλάω για τις ραγάδες ή - ακόμα χειρότερα (;) -, να δημιουργώ τέχνη με τις ραγάδες, δεν είναι κάτι για το οποίο μιλάς τακτικά».

«Οι ραγάδες είναι κάτι με το οποίο έρχομαι σε επαφή καθημερινά και ήθελα να τις "γεμίσω" με κάτι όμορφο», εξηγεί η Sara. Και το πέτυχε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i