Κορμί χωρίς τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα; Κι όμως γίνεται!

Αυτή είναι η άμεση, αποτελεσματική και ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας.

γυναίκα εσώρουχα γυναικολογική υγεία puhhha

Η άμεση, αποτελεσματική και ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας ακούει στο όνομα Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo και υπόσχεται οριστικά και μόνιμα αποτελέσματα σε μία μόλις συνεδρία. 

Πρόκειται για μια από τις πλέον σύγχρονες θεραπείες λιπόλυσης – λιπογλυπτικής παγκοσμίως λόγω της δράσης και της αποτελεσματικότητας της, καθώς μόλις μία συνεδρία είναι αρκετή για να έχετε τα επιθυμητά και άμεσα ορατά αποτελέσματα. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine εξηγεί περισσότερα.

Λίγα λόγια για τη μέθοδο

Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου – κλινικής, χωρίς νυστέρι, με τοπική αναισθησία. 

Αρχικά, γίνεται η χορήγηση της τοπικής αναισθησίας απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια,  η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής στον υποδόριο ιστό, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Ταυτόχρονα η θερμική ενέργεια του Laser διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις των λιποκυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής και ατραυματικής κάνουλας επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων.

Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης δίνοντας θεαματικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα, κάνοντας ακόμη και τις πιο δύσπιστες να θέλουν να δοκιμάσουν τη μέθοδο.

Πλεονεκτήματα

Στα συν της μεθόδου είναι ότι δεν αφήνει σημάδια και αντιαισθητικές ουλές και έχει πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας, με τον ενδιαφερόμενο να μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα, δίχως μετεγχειρητικό πόνο. 

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo εγγυάται να μας απαλλάξει οριστικά από τα «ψωμάκια» και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών, των γαμπών και των άλλων περιοχών όπου το λίπος αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. 

Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, μείωσης πόντων, βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος – Λιπογλυπτικής και εξάλειψης της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Cosmetic Derma Medicine διακρίθηκε πρόσφατα για την καινοτόμο αυτή μέθοδο, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στα Medical Beauty Awards 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine ή Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i