Πόσο σημαντική είναι η εικόνα των δοντιών σου; Ο τρόπος να πετύχεις την τελειότητα

Ανακάλυψα το απόλυτο εργαλείο περιποίησης των δοντιών σου, το οποίο - μεταξύ άλλων - συνδέεται και με το smartphone σου!

abaca_552019_014

Ένα χαμόγελο σου αρκεί για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει και μόνη σου ότι όταν ο βασικός πρωταγωνιστής είναι ένα αληθινό χαμόγελο, τότε όλα πηγαίνουν όπως εσύ τα έχεις ονειρευτεί.

Αρκεί να δεις μερικές μόνο από τις παρακάτω φωτογραφίες για να πεισθείς:

marilyn-marilyn-monroe-9711378-800-600

H Marilyn Monroe

shutterstock_84880576

H ωραία ηλικία 

shutterstock_143800447

Όταν δεν έχεις πολλά να δείξεις...

shutterstock_186607298

Το βασιλικό χαμόγελο 

shutterstock_232796821

Το αθώο χαμόγελο

shutterstock_284523014

Όλες οι εκφάνσεις του

Επόμενο βήμα, το τέλειο χαμόγελο. 

Αναρωτιέσαι πώς θα το πετύχεις;

Εκτός από τη δική σου καλή και θετική διάθεση, το πιο βασικό εργαλείο για να το πετύχεις είναι να αποκτήσεις τη σωστή οδοντόβουρτσα, η οποία μεριμνά για εσένα, τα δόντια σου αλλά και το χαμόγελό σου.

Ορίστε, λοιπόν, η πιο «έξυπνη» επιλογή, η οποία δεν είναι άλλη από την οδοντόβουρτσα Oral-B GENIUS, την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που διαθέτει πολλά καινούργια και κορυφαία χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν τον τρόπο που φροντίζεις τη στοματική σου υγιεινή.

81szq8hj3gl-_sl1500_

Ποια είναι αυτά;

  • Η Oral-B GENIUS διαθέτει τεχνολογία Τριπλού Αισθητήρα Πίεσης που προστατεύει τα ούλα από το έντονο βούρτσισμα, χάρη στην ένδειξη υπερβολικής πίεσης, την αυτόματη επιβράδυνση της οδοντόβουρτσας και τη διακοπή των παλμικών κινήσεων.
  • Καθοδηγεί το βούρτσισμα, ώστε να διαρκεί 2 λεπτά, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.
  • Προσαρμόζει την λειτουργία της κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, καθαρίζοντας κάθε δόντι, ακόμη και περιοχές που συχνά δεν καταφέρνουμε να φτάσουμε. 
  • Plus: Συνδέεται με το smartphone σου! Η εφαρμογή Oral-B App 4.1 σου επιτρέπει να κρατάς όλες τις χρήσιμες και σημαντικές σημειώσεις σχετικά με το βούρτσισμά σου, με σκοπό να βελτιώσεις τις συνήθειές σου.

Για όλους αυτούς αλλά και άλλους πολλούς λόγους, μπορείς να χαμογελάς πλέον άφοβα, όχι μόνο γιατί έχεις το τέλειο χαμόγελο, αλλά και γιατί έχεις την ιδανική οδοντόβουρτσα που νοιάζεται για εσένα και τα δόντια σου!

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i