Το DNA του δέρματός σου αποκαλύπτει το πώς θα μεγαλώσεις!

Γνώρισε το DNA του δέρματός σου και πρόλαβε τη γήρανση με το νέο SkinCare DNA test στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

beautiful-woman-with-camomile-picture-id904666164

Μπορούμε να ξέρουμε πως συμπεριφέρεται το δέρμα μας στη γήρανση; Mπορεί ένα απλό τεστ DNA του δέρματος να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη φυσική μας προδιάθεση στη γήρανση, ακόμα και να τη μειώσουμε;

SkinCare DNA test

Η φυσική προδιάθεση στη γήρανση μπορεί πλέον να προβλεφθεί και άρα, να αντιμετωπιστεί εγκαίρως! Με το νέο, πρωτοποριακό SkinCare DNA test που εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ από την Αμερική σε συνεργασία με την εταιρεία Caligenix, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε το DNA μας για πολυμορφισμούς (μικροαλλαγές) σε γονίδια που προδιαθέτουν σε αυξημένο κίνδυνο απώλειας της υγείας του δέρματος και στην προώρη γήρανση. Πρόκειται για την πρώτη εξατομικευμένη αξιολόγηση της υγείας του δέρματος με τη χρήση ενός απλού γενετικού τεστ που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, με αποτέλεσμα την αναλυτική διάγνωση των γενετικών παραγόντων που προδιαθέτουν στη γήρανση.

Η υγεία και η όψη του ανθρώπινου δέρματος επηρεάζεται από τρεις παράγοντες: τη χρονολογική γήρανση, την έκθεση στον ήλιο (φωτογήρανση) και τη γενετική προδιάθεση κάθε ατόμου (βιολογική γήρανση). Έτσι, κάθε άνθρωπος έχει εξατομικευμένη συμπεριφορά στη γήρανση. Γι’αυτό το λόγο, το δέρμα δυο ατόμων ίδιας χρονολογικής ηλικίας μπορεί να διαφέρει σε βιολογική ηλικία αλλά και στην όψη ακόμα και 10 χρόνια!

Η διαδικασία

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και περιλαμβάνει τη συλλογή δείγματος σιέλου του εξεταζόμενου το οποίο στη συνέχεια αποστέλλεται σε διαπιστευμένο εργαστήριο στις ΗΠΑ για ανάλυση. Μετά την λήψη του δείγματος, ο εξεταζόμενος συμπληρώνει ένα απλό και σύντομο ερωτηματολόγιο, ενώ εντός 3-4 εβδομάδων λαμβάνει μία αναλυτική αναφορά που εξηγεί τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου με λεπτομερή τρόπο.

Ουσιαστικά, με το τεστ αυτό εξατομικεύεται η φροντίδα και θεραπεία του δέρματος με απώτερο σκοπό την πρόληψη της γήρανσης. Τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου SkinCare DNA test, είναι απλά, κατανοητά και εμπεριέχουν εξατομικευμένες συστάσεις όσον αφορά τα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα του εκάστοτε εξεταζομένου, σύμφωνα με το γενετικό του υπόβαθρο (π.χ. συστατικά κρέμας προσώπου, ορού, συμπληρώματα διατροφής) αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες που θα μπορούσε να ακολουθήσει σε συνεργασία με το Δερματολόγο του για την καλύτερη υγεία του προσώπου του και την πρόληψη της γήρανση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i