Ποιο χτένισμα μαλλιών ταιριάζει στο πρόσωπό σου;

Βρες το χτένισμα που ταιριάζει στα μαλλιά σου σύμφωνα με το σχήμα που έχει το πρόσωπό σου.

when-my-hair-is-on-point-my-life-is-on-point-picture-id681038814 (1) Credit:PeopleImages

Επίλεξε χτένισμα ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου.

Τετράγωνο πρόσωπο

Τα ανοιχτά σαγόνια σου στο πλάι, σε συνδυασμό με ένα μικρό πιγούνι, δημιουργούν ισορροπία μεταξύ μήκους και πλάτους στις διαστάσεις του προσώπου σου, που θυμίζουν έντονα την Demi Moore.

Σχήμα καρδιάς

Ένα στενό πιγούνι συγκριτικά με το υπόλοιπο πρόσωπο είναι το στοιχείο που κυριαρχεί. Το πιο πιθανό είναι να έχεις και δυνατά μάγουλα που προεξέχουν, όπως ακριβώς της Jennifer Aniston.

Μακρύ πρόσωπο

Το μήκος του προσώπου σου είναι εμφανώς πιο μεγάλο από το συνολικό πλάτος και αυτό σε κατατάσσει αυτόματα στην ίδια κατηγορία που ανήκει η Sarah Jessica Parker. Ο στόχος σου, λοιπόν, είναι να δώσεις όγκο στα πλαϊνά σημεία της κόμμωσής σου ώστε να ισορροπήσει η γενική εικόνα.

Κυκλικό σχήμα

Τα φουσκωτά μάγουλά σου και το πιγούνι που σχεδόν συγχωνεύεται με το υπόλοιπο σαγόνι δημιουργούν μια εικόνα που φέρνει πολύ κοντά σε αυτήν της Renee Zellweger.

Οβάλ πρόσωπο

Το ωοειδές σχήμα θεωρείται σχεδόν αρμονικό και επιδέχεται με χαρακτηριστική άνεση δεκάδες στυλιστικές δημιουργίες από έναν κομμωτή, καθώς δεν είναι ούτε μακρύ ούτε κοντό, διατηρώντας μια φυσική σαγήνη, όπως ακριβώς έχουν οι Natalie Portman και η Jessica Alba.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i