10 έξυπνα tips για να τον κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού

Όχι στην ανασφάλεια, ναι στην αυτοπεποίθηση!

10 έξυπνα tips για να τον κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού

Πόσες φορές δεν έχουμε προβληματιστεί για την ημέρα του πρώτου ραντεβού; Άγχος που φτάνει στα ύψη, η καρδιά χτυπάει ασταμάτητα και γενικότερα μία προσμονή για τη μεγάλη μέρα. Υπάρχουν όμως κάποια έξυπνα tips τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να δείχνεις ήρεμη και κυρίως χαρούμενη.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το ραντεβού σου!

Παρέμεινε ο εαυτός σου

Το βασικό συστατικό για να πετύχει ένα ραντεβού. Δεν έχει κανένα νόημα αν πρόκειται να παριστάνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Το να παραμείνεις ο εαυτός σου θα βοηθήσει τόσο αυτόν που έχεις απέναντί σου να σε μάθει όσο και εσένα ώστε να δεις αν ταιριάζετε πραγματικά.

Δείξε αυτοπεποίθηση

Πες όχι στην ανασφάλεια και στις αρνητικές σκέψεις. Όσο και να πιστεύεις ότι δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση προσπάθησε να το καταπολεμήσεις. Σκέψου μόνο πόσο θελκτική θα δείχνεις! Ένα κορίτσι που είναι εντάξει με τον εαυτό του, δείχνει πάντα κουλ.

Στήριξε τα πιστεύω σου

Ακόμα και αν πιστεύεις πως έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου, μην αλλάξεις σε καμία περίπτωση τις απόψεις σου. Είναι ένα κοινό λάθος που κάνουν αρκετά κορίτσια. Οι άνθρωποι μεταξύ τους έχουν διαφορετικές απόψεις, ένα στοιχείο που τους κάνει μοναδικούς. Αν συμφωνείς διαρκώς με τις απόψεις του άλλου όχι μόνο δείχνει βαρετό, αλλά σε κάνει να φαίνεσαι ότι δεν έχεις τη δική σου άποψη. Οι διαφορετικές απόψεις άλλωστε, μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i