Ποιους άντρες αποφεύγουν τελικά οι γυναίκες;

Αυτοί είναι οι τύποι αντρών που δεν συμπαθούν.

αντρες

Δύσκολο, πολύ δύσκολο, πράγμα οι σχέσεις. Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν τον ιδανικό σύντροφο, όμως οι περισσότερες καταλήγουν συνήθως με κάποιον που αποδεικνύεται…όχι και τόσο καλός. Τα σημάδια ενός προβληματικού χαρακτήρα δεν είναι πάντοτε ευανάγνωστα από την πρώτη στιγμή για τις γυναίκες, ωστόσο είναι κάποιοι τύποι αντρών που τις ξενερώνουν σχεδόν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Και είναι οι εξής:

Ο τύπος χωρίς φιλοδοξίες

Δεν έχει μια απαιτητική δουλειά για την οποία πρέπει να ξυπνήσει νωρίς το πρωί, αλλά δεν αισθάνεται και καμία ενοχή να επιμείνει να πας στο σπίτι του, παρ’ όλο που σημαίνει ότι θα πρέπει αυτή να ξυπνήσει 40 λεπτά νωρίτερα για να φτάσει την επόμενη μέρα στην ώρα της. Οι σχέσεις είναι πάρε-δώσε φίλε μου, και τα μεταμεσονύκτια Beat δεν είναι ό,τι πιο οικονομικό.

Ο τύπος που δεν έχει απολύτως τίποτα να κάνει

Είναι αυτός που στέλνει ασταμάτητα μηνύματα και το εικονίδιο δίπλα στο όνομα του στο Facebook είναι πάντα καταπράσινο. Το ότι θέλει να μιλάει και να κρατάει επικοινωνία είναι καλό, αλλά εκείνος το πάει στο άλλο άκρο, με απανωτά μηνύματα και επίμονες ερωτήσεις. Ένας τύπος σκέτη υπερβολή.

Ο τύπος που κάνει τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από το σεξ

Την αποκαλεί "μπελά" χαμογελώντας με τον πιο ύποπτο και ανατριχιαστικό τρόπο και όποτε την χαιρετάει, το χέρι του καταλήγει το κάτω μέρος της μέσης της. Μπορεί να την ελκύει ερωτικά, αλλά το σεξ με αυτούς τους άντρες δεν είναι πάντα όσο καλό νομίζει ότι θα είναι.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i