Καλοκαιρινή σχέση: Όσα πρέπει να ξέρεις αν γνωρίσεις τον έρωτα στις διακοπές

Γιατί... "every summer has a story".

millennial-couple-enjoying-spring-picnic-by-the-beach-picture-id940674076

Καλοκαιρινή σχέση; Λάβε τα απαραίτητα... μέτρα πριν αποφασίσεις να πεις το "ναι".

Ξεκαθάρισε τις προσδοκίες σου

Αυτή η σχέση όπως και όλες οι σχέσεις μπορεί να τελειώσουν σε μια εβδομάδα ή να κρατήσουν για μια ζωή. Αυτό που πρέπει να ξέρεις ειδικά για τους καλοκαιρινούς έρωτες είναι ότι συνήθως ξεθωριάζουν με τα πρώτα πρωτοβρόχια. Γι' αυτό προσπάθησε να είσαι προσγειωμένη και να μην υπερενθουσιάζεσαι...

Μείνε μακριά από τα social media

Φωτογραφίες αγκαλιά, ή φωτογραφίες που μοιράζεστε το ίδιο παγωτό και φιλιέστε παθιασμένα καλό θα ήταν να αποφύγεις να τις ποστάρεις σε facebook, twitter, instagram κλπ. Και αυτό γιατί είναι προτιμότερο να δείτε εσείς οι δύο πρώτα, αν αυτός ο έρωτας θα αντέξει μετά το πέρας των διακοπών.

Κάνε τις σωστές ερωτήσεις

Εάν αυτός που γνώρισες σε ενδιαφέρει πραγματικά, μάθε που μένει, εάν μετακομίζει, εάν σκοπεύει να φύγει στο εξωτερικό ή αν μόλις βγήκε από μία πεντάχρονη σχέση. Όλα αυτά με διακριτικότητα, και αν αισθανθείς ότι αυτός που έχεις απέναντί σου, σημαίνει κάτι παραπάνω για σένα.

Μην επενδύσεις συναισθηματικά

Εάν δεν έχετε συζητήσει για τη συνέχεια της σχέσης, και αν εκείνος δεν θέλει να κάνετε τέτοια κουβέντα μάλλον αυτή θα είναι μια καλοκαιρινή αγάπη που θα τελειώσει με το τέλος των διακοπών. Και αυτό δεν είναι κακό. Μην υποτιμάς τη σημασία του να είσαι ευτυχισμένη στο παρόν. Άλλωστε αυτό είναι το μόνο που έχεις.Εάν πάλι αυτή η σχέση διαρκέσει, θα νιώσεις ακόμα καλύτερα αφού επέδειξες την ωριμότητά σου, με το να περιμένεις το χρόνο να δείξει τί είναι ο κάθε άνθρωπος στη ζωή μας.

Πάρε προφυλάξεις

Φρόντισε να είσαι πάρα πολύ αυστηρή στο θέμα των σεξουαλικών προφυλάξεων. Ο κάθε ερωτικός σύντροφος μπορεί να είναι φορέας μιας οποιαδήποτε σεξουαλικώς μεταδιδόμενης ασθένειας. Ακόμα και αν εκείνος σου δίνει όρκους μονογαμίας, και σου παρέχει διαπιστεύσεις απόλυτης υγείας, μην είσαι ευκολόπιστη. Καλό σεξ είναι το ασφαλές σεξ.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i