Ζώδια και ερωτική έλξη | Με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι;

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων ταιριάζουν απόλυτα και ποια ζώδια που φαινομενικά είναι αταίριαστα, έλκουν το ένα το άλλο;

Ζώδια και ερωτική έλξη | Με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι;
Με ποιο ζώδιο ταιριάζω

Ο αέρας έλκει το στοιχείο της φωτιάς και η γη-το νερό. Είναι τα στοιχεία που μεταξύ τους σχηματίζουν εξάγωνο.

Όμως, τυγχάνει και ζώδια που σχηματίζουν τετράγωνο μεταξύ τους να έλκονται. Που βρίσκεται ο ερωτισμός και η χημεία; Αυτές είναι οι σχέσεις που έρχονται στη ζωή μας για να μας μάθουν πράγματα, για να μας βοηθήσουν να ωριμάσουμε, για να μας δυσκολέψουν με σκοπό να γίνουμε πιο σοφοί.

Με ποιο ζώδιο ταιριάζω απόλυτα και ποιοι είναι οι αταίριαστοι που μας έλκουν;

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Κριός

+ Κριός με Δίδυμο: Είναι το ζευγάρι που ξέρει να περνάει καλά, που δεν βαριέται ποτέ. Μαζί κάνουν νέα ξεκινήματα, βιώνουν νέες εμπειρίες. Έχουν τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση να προσπερνάνε κάθε δυσκολία.

+ Κριός με Υδροχόο: Καλός ερωτικός συνδυασμός με πολλά κοινά. Βλέπουν και οι δυο τη ζωή με θετική ματιά, νοιάζονται και βοηθάνε τους άλλους . Είναι πρωτοποριακοί, τολμούν να κάνουν πρωτότυπα πράγματα μαζί.

– Κριός με Καρκίνο: Ο Καρκίνος, με την τρυφερότητά του, χαλαρώνει τις εντάσεις και την ορμητικότητα του Κριού και του αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης σε άλλους τομείς της ζωής του. Του προσφέρει την αγάπη που χρειάζεται για να νιώσει ξεχωριστός.

– Κριός με Αιγόκερω: Είναι και οι δυο παρορμητικοί αλλά και ξεροκέφαλοι. Ξεκινούν νέα πράγματα με ενθουσιασμό. Ο Κριός σέβεται την εργατικότητα και τη δύναμη του Αιγόκερου και αν είναι ώριμος, θα καταφέρει να βάλει στέρεες βάσεις σε ότι δημιουργεί.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ταύρος

+ Ταύρος με Καρκίνο: Μαζί νιώθουν ασφάλεια και συμβιώνουν αρμονικά. Η σταθερότητά τους και η γλυκύτητα του Καρκίνου προσφέρουν μια ικανοποιητική ζωή. Αγαπάνε τα ίδια πράγματα και παίρνουν κοινές αποφάσεις.

+ Ταύρος με Ιχθύ: Η υπερβολική συναισθηματική έκφραση του Ιχθύ και η αγάπη του βοηθάνε την ψυχολογία του Ταύρου. Η μεγάλη υπομονή του τον συγκινεί και τον χαλαρώνει.

– Ταύρος με Λέων: Είναι και οι δυο πολύ δυναμικοί, μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι αρκεί να τιθασεύσουν τον ανταγωνισμό αλλά και τον εγωισμό τους. Στον επαγγελματικό χώρο, είναι ικανοί να βάλουν μπουρλότο.

– Ταύρος με Υδροχόο: Παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους έλκονται. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, μαθαίνει από τον άλλο. Ο Ταύρος βάζει σε μια σειρά τις σκέψεις και τις προτεραιότητες του Υδροχόου, τον βοηθάει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με ψυχραιμία και λογική.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Δίδυμος

+ Δίδυμος με Κριό: Ο Κριός του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός. Ο Δίδυμος νιώθει σαν μικρό παιδί, περνάει καλά, μπορεί να κατακτήσει τα πάντα μαζί του. Η κακή διάθεση δεν έχει θέση στο μεταξύ τους.

+ Δίδυμος με Λέων: Ξέρουν να εντυπωσιάζουν και οι δυο,να βρίσκονται στην πρώτη θέση, ο καθένας με τον τρόπο του και σε διαφορετικό τομέα. Ο Λέων προσφέρει χαρά και ενθουσιασμό ενώ ο Δίδυμος βοηθάει με το πρακτικό του πνεύμα.

– Δίδυμος με Παρθένο: Ο Παρθένος προσφέρει την ασφάλεια στον Δίδυμο, ξέρει που πατά και που βρίσκεται χάρις στην ψυχραιμία και τη λογική που του παρέχει. Αφήνει περιθώρια στον Δίδυμο να ξεχωρίσει και αυτό βέβαιαμπορεί να δημιουργήσει και εντάσεις. Είναι ένα συχνό δίδυμο.

– Δίδυμος με Ιχθύ: Είναι και οι δυο κυκλοθυμικοί. Αν μπορέσουν να το ξεπεράσουν, μπορεί ο ένας να συμπληρώσει τον άλλο. Η εξυπνάδα του Ιχθύ και οι καλλιτεχνικές του τάσεις μπορούν να κερδίσουν τον Δίδυμο. Ο Ιχθύς βλέπει τη ζωή με διαφορετική ματιά και αυτό ξυπνά το ενδιαφέρον του Δίδυμου.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Καρκίνος

+ Καρκίνος με Ταύρο: Αρέσει και στους δυο η οικογένεια, ένα όμορφα στολισμένο σπίτι, η καλή ζωή και οι ωραίες στιγμές. Αναζητούν και οι δυο υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Ο Ταύρος είναι πιο λογικός και ξέρει να ξεμπλοκάρει συναισθηματικά τον Καρκίνο.

+ Καρκίνος με Παρθένο: Ο Παρθένος προσφέρει στον Καρκίνο την υλική ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεται για να εξελιχθεί. Και κείνος με τη σειρά του, του δίνει όλα όσα χρειάζεται για να ισορροπήσει. Μπορεί να μην εκφράζονται το ίδιο συναισθηματικά, όμως τα βρίσκουν.

– Καρκίνος με Κριό: Μπορεί ο παρορμητισμός και οι εντάσεις του Κριού να τρομάζουν τον Καρκίνο, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο, εκείνος νιώθει ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Το ιδανικό είναι να είναι η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Κριός.

– Καρκίνος με Ζυγό: Μπορούν να κάνουν καλή παρέα και να διασκεδάζουν μαζί. Η αισθητική, η γλυκύτητα και οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς του Ζυγού ταιριάζουν στον Καρκίνο. Εκείνος βέβαια μπορεί να τρομάξει από την παρορμητικότητα του Ζυγού αλλά από την άλλη, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αντέξει και τις συναισθηματικές του μεταμπτώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i