Ζώδια Σεπτέμβριος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Οι μηνιαίες προβλέψεις

Αναλυτικά, οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη.

girl-holding-gold-star-confetti-picture-id681774012 Credit:tolgart

Ζώδια Σεπτέμβριος 2018: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Κώστα Λεφάκη. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός

Κάνε έρευνα αγοράς πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Οι πρώτες 10 ημέρες του μήνα σε αναγκάζουν να είσαι περισσότερο προσεκτική και να ασχολείσαι με πρακτικά θέματα και επιδιορθώσεις καταστάσεων που προκάλεσαν οι προηγούμενες εκλείψεις. Το υπόλοιπο του μήνα όμως σε βοηθά να πάρεις ανάσα, να σκεφτείς και να οργανώσεις το μέλλον σου ή ακόμα και να αποφασίσεις γάμο. Δύσκολα θα τα καταφέρεις με τα οικονομικά σου και αυτό οφείλεται περισσότερο στο χαρακτήρα σου, ο οποίος δε σε αφήνει να ακούσεις συμβουλές και να εφαρμόσεις υποδείξεις.

ΕΥ ΖΗΝ Σκέψου πριν δράσεις, αν θέλεις να υποστηρίξεις αποτελεσματικά το συμφέρον σου.

Ταύρος

Αυτή είναι η στιγμή να αξιοποιήσεις τις οργανωτικές σου ικανότητες. Έχεις το δικαίωμα να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά που σε ευχαριστούν και να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τα του οίκου σου. Η εργασία παρουσιάζει προοπτικές τις οποίες θα πρέπει να ελέγξεις σχολαστικά, γιατί κάποιες από αυτές απαιτούν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου. Αισθηματικά, απόφυγε να φτάσεις τον κόμπο στο χτένι και μην επιδιώκεις εξηγήσεις που θίγουν τον εγωισμό του συντρόφου σου. Μια μικρή περίοδος ηρεμίας προβλέπεται στα μέσα του τελευταίου δεκαημέρου και πρέπει να εκμεταλλευτείς τα περιθώρια που σου δίνει για να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο και τις δραστηριότητές σου.

ΕΥ ΖΗΝ Όσο πρακτική κι αν είσαι, προσπάθησε να βάλεις και λίγη φαντασία στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Δίδυμοι

Φρόντισε τον εαυτό σου, αλλά χωρίς να ξεχνάς τους άλλους. Κάποιοι έρχονται στα λόγια σου και σου δίνουν δίκιο στις πράξεις και τη στάση που τήρησες στα πρακτικά σου θέματα. Ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχόλησε σημαντικά το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να εκτονώνεται και αυτό οφείλεται στη δική σου εποικοδομητική στάση. Αισθηματικά, νιώθεις ακόμη την πίεση του συντρόφου σου, ο οποίος φαίνεται να μην καταλαβαίνει την ανάγκη σου για κοινωνικές συναναστροφές. Μην κουραστείς να δίνεις σημασία σε ό,τι θεωρείς σημαντικό για την καλή σου διάθεση, ούτε να εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα εκείνους οι οποίοι έχουν ταλέντο να λένε τα πράγματα όπως τους συμφέρει.

ΕΥ ΖΗΝ Απόλαυσε μερικές ακόμα ημέρες διακοπών, αν μπορείς.

Καρκίνος

Εμφανίσου και δείξε τις ικανότητές σου. Φροντίζεις για όλους και όλα κι αυτό συνεπάγεται περισσότερες ευθύνες από αυτές που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο. Δώσε στους άλλους περιθώρια δράσης, είτε πρόκειται για την εργασία είτε για την προσωπική σου ζωή. Ο μήνας αυτός είναι καλύτερος στην εξέλιξή του από τους προηγούμενους καλοκαιρινούς, αλλά χρειάζεται σύνεση και σταθερότητα στις επιδιώξεις σου. Αισθηματικά, μια ξαφνική αλλαγή θα σε προβληματίσει το τελευταίο δεκαήμερο και θα σε κάνει να σκεφτείς τα περιθώρια που έχεις για να μην ξαναζήσεις ταλαιπωρίες και αβεβαιότητες.

ΕΥ ΖΗΝ Αναζήτησε τις ευκαιρίες και βοήθησε την τύχη σου να λειτουργήσει.

Λέων

Το παιχνίδι παίζεται στην οικονομική σταθερότητα

Όταν θέλεις κάτι πολύ, δεν υπολογίζεις κανένα κόστος για να το αποκτήσεις. Φρόντισε όμως τα «θέλω» σου να αξίζουν τον κόπο, γιατί ό,τι επιτύχεις αυτόν το μήνα φαίνεται να σε συνοδεύει για πολύ καιρό στο μέλλον. Δες αν οι επιδιώξεις σου είναι ουσιαστικές, ωφέλιμες και ρεαλιστικές. Το προηγούμενο διάστημα σε ανάγκασε να παίξεις διάφορους ρόλους και τώρα βιάζεσαι να ξαναβρείς τη χαμένη σου κυριαρχία. Οικονομικά, θα κάνεις τα απαραίτητα για να ορθοποδήσεις ή για να αισθανθείς και πάλι ασφαλής.

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε περισσότερο την οικονομική σου αυτάρκεια.

Παρθένος

Ζύγισε υπέρ και κατά, αλλά κυρίως εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Είναι πιθανόν να έχεις κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή προοπτική. Φρόντισε να επιλέξεις σωστά και να ξεπεράσεις κάποιους φόβους που αναπτύσσεις κάθε φορά που πρόκειται να συμβούν αλλαγές. Κερδίζεις χώρο και χρόνο στις κοινωνικές σου δραστηριότητες, γεγονός που σε βοηθά επίσης να κερδίσεις αυτοπεποίθηση αλλά και νέα ενδιαφέροντα. Οικονομικά, λειτούργησε μόνη σου και υποστήριξε αποτελεσματικά το συμφέρον σου. Σίγουρα έχεις αδρανήσει σε ευκαιρίες και έχεις σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο σε άλλες δραστηριότητες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

ΕΥ ΖΗΝ Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων και κέρδισε τις εντυπώσεις σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ζυγός

Δείξε τη διπλωματία σου. Κάποιες προσωπικές επιτυχίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου, αλλά να θυμάσαι ότι μετά θα χρειαστεί να τις υποστηρίξεις αποτελεσματικά. Οι επιπολαιότητες δε συγχωρούνται, ιδιαίτερα από τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι έκαναν κόπο για να βρεθούν κοντά σου. Απόφυγε παρεξηγήσεις και μην αρνηθείς να εξηγήσεις τα κίνητρά σου για το οτιδήποτε, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι οι άλλοι είναι επιφυλακτικοί απέναντί σου. Ξέρεις να ερμηνεύεις τη συμπεριφορά των άλλων, να καλύπτεις τις αδυναμίες σου και να τραβάς επάνω σου την προσοχή όταν κάτι τέτοιο σε συμφέρει. Είσαι δύσκολος αντίπαλος για εκείνους που αποφασίζουν να σου αντιπαρατεθούν.

ΕΥ ΖΗΝ Η ματαιοδοξία δεν είναι καλός σύμβουλος αυτόν το μήνα. Να είσαι περισσότερο ρεαλίστρια.

Σκορπιός

Δουλειά, δουλειά και δουλειά για να δεις αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται βελτίωση και το πιθανότερο είναι ότι θα τα καταφέρεις με συστηματική εργασία και προσπάθεια. Οι περιστασιακές εντάσεις στα αισθηματικά σου θα συμβάλλουν στον εκνευρισμό σου, αλλά σίγουρα έχεις το μυαλό να μην τραβήξεις το σχοινί περισσότερο απ’ όσο αντέχει. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική σε λάθη και δημιουργική στις επιδιώξεις σου. Επαγγελματικά και πρακτικά, μην υποτιμάς τον αντίπαλό σου και μη δίνεις αφορμές για σχόλια και παρεξηγήσεις. Το τελευταίο που χρειάζεσαι αυτή την εποχή είναι να σου αποσπάσουν την προσοχή θέματα που δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

ΕΥ ΖΗΝ Προφύλαξε τα κεκτημένα σου από απρόοπτα και εξελίξεις που δεν έχεις υπολογίσει.

Τοξότης

Η επιδεξιότητά σου στην επικοινωνία ανταμείβεται. Διαμορφώνεται σιγά σιγά μια νέα πραγματικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να δείξεις την αξία σου στο μέλλον. Απόφυγε καταστάσεις που σε γυρίζουν στο παρελθόν και συνέχισε να είσαι αισιόδοξη και αποτελεσματική. Αισθηματικά, να είσαι υπομονετική και να φέρεσαι με διπλωματία, καθώς ο μήνας δεν ευνοεί τις μεγάλες αλλαγές ούτε την υπερβολική αισιοδοξία. Γίνε περισσότερο υπεύθυνη στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και, όπου χρειάζεται, φρόντισε να μάθεις περισσότερα γύρω από το αντικείμενό σου. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά τώρα.

ΕΥ ΖΗΝ Ευνοείσαι στην επικοινωνία και την κοινωνική ζωή ακόμα και απέναντι σε ανθρώπους που γνωρίζεις πρώτη φορά.

Αιγόκερως

Η ψυχολογία σου χρειάζεται λίγη βοήθεια. Ο μήνας σού αφαιρεί το δικαίωμα να παραπονιέσαι και να είσαι ανικανοποίητη. Οι εξελίξεις είναι περισσότερο ευνοϊκές απ’ όσο περίμενες και θα χρειαστεί να είσαι πιο αποφασιστική στη συμπεριφορά και τις επιδιώξεις σου. Ασχολήσου με οτιδήποτε θεωρείς πρακτικό και χρήσιμο, εδραίωσε τη θέση σου στην εργασία και μην αφήνεις μικροσυμφέροντα να σταθούν εμπόδιο στην πορεία σου. Συγγενείς και φίλοι θα έχουν πιο δυναμικό ρόλο στην καθημερινότητά σου, αλλά εσύ θα έχεις τον τελευταίο λόγο. Μείνε σταθερή στις επιλογές σου και δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα επιλογής σε οτιδήποτε σε ευχαριστεί.

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε εξίσου τη σωματική και την ψυχική σου υγεία.

Υδροχόος

Κοίτα μπροστά, αλλά αφού είσαι σίγουρη ότι πατάς γερά στα πόδια σου. Αποκαθίσταται σιγά σιγά η τάξη και η ομαλότητα γύρω σου και αυτό σε γεμίζει ανακούφιση, καθώς πέρασες ένα περίεργο καλοκαίρι, του οποίου ο απολογισμός δεν είναι ακόμη εύκολος να γίνει. Αν αισθάνεσαι μόνη, ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει διέξοδο. Οι άλλοι θα θελήσουν να σε πλησιάσουν με τον τρόπο τους και φρόντισε να δεχτείς και να καλλιεργήσεις νέες γνωριμίες και συναναστροφές. Αλλαγές στην εργασία δε θα αργήσουν να εμφανιστούν και πρέπει να είσαι ξεκάθαρη στις επιθυμίες σου. Απομακρύνσου από οτιδήποτε δεν ήταν ωφέλιμο και κέρδισε και πάλι την αυτοπεποίθησή σου. Στην πορεία θα αποδειχτεί ότι όλα έγιναν για καλό.

ΕΥ ΖΗΝ Επιδίωξε τις αλλαγές έμπρακτα και μη σε απασχολεί το αύριο σαν θεωρία.

Ιχθύες

Αυτό το διάστημα χρειάζεται πρακτικότητα και λίγο ρίσκο. Ακολούθησε το ένστικτό σου και γίνε περισσότερο ρεαλίστρια στις επιδιώξεις σου. Η διαίσθησή σου αναλαμβάνει ρόλο καθοδηγητή και σε βοηθά να ξεπεράσεις προσωπικούς ενδοιασμούς και αμφιβολίες όσον αφορά το πόσο καλά προετοιμασμένη είσαι για τις επιδιώξεις σου. Αισθηματικά, θα έχεις ευκαιρίες να ικανοποιήσεις τη ματαιοδοξία σου, αλλά σκέψου το ενδεχόμενο να είσαι εσύ εκείνη που βάζει εμπόδια στη θετική εξέλιξη μιας γνωριμίας ή ακόμα και μιας σχέσης. Προσαρμόσου στις δυνατότητες και στο χαρακτήρα της εποχής, κάνε το καλύτερό σου εκεί που μπορείς και λειτούργησε χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου το αρνητικό σενάριο.

ΕΥ ΖΗΝ Όσο πιο πολύ ρισκάρεις, τόσο περισσότερο καταπολεμάς τους φόβους σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i