Πώς να τονίσω τα φρύδια μου: Μολύβι, σκόνη ή τζελ; Τι πρέπει να χρησιμοποιείς;

Τα top tricks για να περιποιείσαι τα φρύδια σου, ώστε να είναι υπέροχα.

03.11.2016

εχεις διαβασει

Η επιστήμη μας λέει πως τα φρύδια μας είναι το πιο σημαντικό σημείο του προσώπου μας και οι beauty experts συμφωνούν και συμπληρώνουν πως, εκτός των άλλων, είναι και το πιο δύσκολο να τονίσεις σωστά. Αν και η ποικιλία των προϊόντων για τα «σωστά φρύδια» που θα βρεις στην αγορά είναι απίστευτη, στην πραγματικότητα όλα αυτά μπορεί να σε μπερδεύουν και να μην είσαι σίγουρη ότι τα χρησιμοποιείς σωστά.

Πώς θα τονίσω τα φρύδια μου; Μάθε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και πώς θα τα αξιοποιήσεις σωστά.

Μολύβι

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις: Για γέμισμα και τελείωμα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα προϊόντα για να γεμίσεις τα φρύδια σου με χρώμα, λίγα όμως προσφέρουν την ακρίβεια ενός μολυβιού – ανεξάρτητα από το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου. «Έχω δοκιμάσει όλα τα προϊόντα φρυδιών που υπάρχουν στο εμπόριο και το μόνο που τα γεμίζει ρεαλιστικά είναι ένα μαλακό, κηρώδες μολύβι», λέει η Kirin Bhatty, που συνεργάζεται με την Jessica Paré.

Φτιάξε εύκολα ένα serum για πιο πυκνά φρύδια!

Γι’ αυτό και οι περισσότεροι ειδικοί θα συμφωνήσουν πως το μολύβι είναι το πιο σημαντικό «εργαλείο» για τα φρύδια σου. «Είναι εξαιρετικό επειδή μπορείς να σχηματίσεις τα φρύδια σου και αν αυξήσεις ή να μειώσεις εύκολα την ένταση», προσθέτει η Bhatty.

Η μέθοδος: Έχε στο νου σου την ακρίβεια – είναι το μυστικό για να εφαρμόζεις το μολύβι σωστά. Βάλε το με μικρές μολυβιές που μιμούνται τις τρίχες των φρυδιών. Να είσαι υπομονετική και αν θέλεις πιο έντονο χρώμα άφηνε μερικά δευτερόλεπτα ανάμεσα στις στρώσεις για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Αν το μολύβι που χρησιμοποιείς διαθέτει βουρτσάκι στην άλλη του άκρη, χτένισε τα φρύδια σου με αυτό μετά το γέμισμα ώστε να μοιραστεί σωστά το χρώμα.

Χτένισε τα φρύδια σου... προς τα κάτω.

Πούδρα

Πώς θα τη χρησιμοποιήσεις: Για να γεμίσεις κενά ή σε ανοιχτόχρωμα φρύδια.

«Δημιουργεί μια σκιά κάτω από τις τρίχες των φρυδιών, που τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα, πιο πυκνά και έντονα» λέει ο makeup artist Michael Anthony.

Πώς θα αποκτήσεις τέλεια φρύδια σε 4 βήματα.

Η μέθοδος: Χρειάζεσαι το σωστό χρώμα και το σωστό βουρτσάκι, λέει η Bhatty. Απλά άπλωσε μια μικρή ποσότητα πάνω στα φρύδια, σε όσες στρώσεις χρειάζεται, με το βουρτσάκι μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα.
Το καλό με την πούδρα φρυδιών είναι πως πρόκειται για ένα πολύ εύκολο στη χρήση προϊόν επειδή μπορείς να ελέγξεις την ποσότητα που εφαρμόζεται και είναι εξίσου εύκολο να καθαρίσεις τυχόν λάθη, πιστεύει ο Daniel Martin, συνεργάζεται με την Kate Bosworth και την Chloë Sevigny.

Πώς θα τονίσω τα φρύδια μου; Κι άλλα tips και προϊόντα στη σελίδα 2.

[related id="54838"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 531918802.