Η hot τάση στο μακιγιάζ ματιών: Δες πώς θα πετύχεις τα «υγρά βλέφαρα» (είτε έχεις υγρές σκιές είτε όχι!)

Έχεις ξανά δει τέτοιο μακιγιάζ ματιών; Δες το βίντεο και μάθε πώς θα πετύχεις το πιο επίκαιρο μακιγιάζ.

01.02.2017

εχεις διαβασει

τάση στο μακιγιάζ ματιών

Τα υγρά βλέφαρα (glossy lids) είναι hot τάση στο μακιγιάζ ματιών κι εμείς θα σου δείξουμε τον τρόπο για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι ΔΕΝ θέλεις; Ένα κολλώδες make up look! Πώς θα το πετύχεις; Σε δύο κινήσεις! Μάθε και τα μυστικά του make up artist για σωστό μακιγιάζ ματιών (ανάλογα με το χρώμα και το σχήμα των ματιών)

Βήμα 1

Εφάρμοσε στα βλέφαρα σου μια μεταλλική σκιά – απόφυγε το glitter. Οι υγρές σκιές, gel και κρεμώδεις φόρμουλες θα δώσουν ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Άπλωσε τη σκιά με ένα πινέλο ή με το δάχτυλο σου και κάνε το χρώμα όσο ελαφρύ ή έντονο επιθυμείς.

τάση στο μακιγιάζ ματιών

Βήμα 2

Τώρα ήρθε η ώρα να γίνεις… glossy! Η πρώτη σου επιλογή είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ελαφρύ balm, βάζοντας στο δάχτυλο σου μια πολύ λεπτή στρώση. Το μυστικό; Απόφυγε να εφαρμόσεις το balm στην πτυχή του βλεφάρου, ώστε να μη φαίνεται το αποτέλεσμα υπερβολικά κολλώδες. Εξίσου καλά θα «δουλέψει» κι ένα lip balm για τα χείλη.

τάση στο μακιγιάζ ματιών

Για τα πιο glossy βλέφαρα που έκανες ποτέ μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και lip gloss. Θυμήσου, μόνο, να επιλέξεις ένα σταθερό και όχι πολύ υγρό.

Τα υγρά βλέφαρα με υγρές σκιές είναι η hot τάση στο μακιγιάζ ματιών! Δες το βίντεο:

Φωτογραφίες: Pinterest

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece