7 τρικ για γρήγορα χτενίσματα και εντυπωσιακά μαλλιά

Διάσημοι beauty editors παραδίδουν «μαθήματα» για να κάνεις τέλεια γρήγορα χτενίσματα και να έχεις πάντα άψογα μαλλιά, αξιοποιώντας προϊόντα που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου.

20.04.2018

εχεις διαβασει

Οι διασημότεροι beauty editors -και όχι μόνο-, αποκαλύπτουν τα πιο απροσδόκητα tips για να έχεις πάντα τέλεια μαλλιά και να κάνεις τα πιο εντυπωσιακά και γρήγορα χτενίσματα!

Το χτένισμα των 3 λεπτών

  • Για να χτενίσεις τα μαλλιά σου σε 3 λεπτά, μάζεψέ τα στεγνά μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά και πιάσε τα με ένα λαστιχάκι.
  • Μετά στριφογύρισε την αλογοουρά, τύλιξέ τη γύρω από το λάστιχο και στερέωσέ τη με μια φουρκέτα στη θέση της.
  • Ολοκλήρωσε το look με μια λεπτή, υφασμάτινη κορδέλα για να δημιουργήσεις ένα μικρό φούσκωμα από πίσω της αν θέλεις ένα πιο βραδινό φινίρισμα.

Το δικό σου μαλακτικό μαλλιών

Δημιούργησε το δικό σου leave-in conditioner αναμιγνύοντας κανονικό conditioner και νερό σε ένα μπουκάλι με σπρέι (ένα μέρος conditioner για τρία μέρη νερό).
Αν τα μαλλιά σου είναι πραγματικά λεπτά και μπερδεύονται πολύ στη διάρκεια της ημέρας, μερικά ψεκάσματα θα διατηρούν τα πράγματα υπό έλεγχο και θα αποφεύγεις φριζάρισμα.

Δες κι εδώ πώς θα φτιάξεις ένα ενυδατικό conditioner μαλλιών!

Κάνε τα πιο μακριά

Για να δώσεις την αίσθηση μιας πιο μακριάς αλογοουράς, μοίρασε τα μαλλιά σου σε δύο ουρές: μία με όλα τα μαλλιά πάνω από τα αφτιά μου και την άλλη στη βάση του λαιμού μου, περίπου 6-7 εκατοστά κάτω από την πρώτη. Η επάνω αλογοουρά πέφτει επάνω από την άλλη, καλύπτοντας το λαστιχάκι, και έτσι θα δείχνει σαν μια μακριά και με πολύ όγκο αλογοουρά.

 

Περισσότερα tips στη σελίδα 2

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

#shapegreece