Libido στα ύψη: Να πώς θα εκτοξεύσεις στα ύψη την ερωτική σου επιθυμία

LIBIDON ή αλλιώς το μοναδικό προϊόν νέας γενιάς συμπληρωμάτων διατροφής που έρχεται να βελτιώσει την ερωτική επιθυμία, ενέργεια και αντοχή, σε άνδρα και γυναίκα!

Couple iStock

Το προϊόν LIBIDON της Amhes Pharma, είναι το μοναδικό προϊόν νέας γενιάς συμπληρωμάτων διατροφής που έρχεται να βελτιώσει την ερωτική επιθυμία, ενέργεια και αντοχή, σε άνδρα και γυναίκα!

Περιέχει εντοπισμένα και υδατοδιαλυμένα σε επίπεδο nano, συστατικά, που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την καλύτερη ροή και στα ευαίσθητα ερωτικά σημεία, επομένως και καλύτερη διέγερση. 

Λειτουργεί γρήγορα λόγω απορρόφησης από τους σιελογόνους αδένες. Στο τελευταίο βοηθά πολύ η φαρμακοτεχνική μορφή του και ο τρόπος λήψης.

3D TECHNOLOGY 

PERSONALIZATION®: Τα Atomic χάρη στην ευρεσιτεχνία της Amhes Pharma κατάφεραν να φέρουν τις δοσολογίες όσο πιο κοντά γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά, για πρώτη φορά παγκοσμίως, λόγω του μοναδικού συστήματος προώθησης των συστατικών με ψεκασμό. 

PROBIO® TECHNOLOGY: Τα Atomic συνδυάζουν ταυτόχρονα την μοναδική τεχνολογία προβιοτικων της Amhes, η οποία επιτρέπει την ισορροπία της χλωρίδας στην στοματική κοιλότητα με αποτέλεσμα την υγεία των σιελογόνων αδένων, άρα και την ολοκληρωμένη απορρόφηση τω συστατικών μέσω αυτών

HIGH CLEAR® ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ: O SERIUM απιονισμός του νερού χρήσης και η UV απολύμανσή του, επιτυγχάνει υψηλής καθαρότητας τελικού προϊόντος, με καλύτερα αποτελέσματα στον οργανισμό.

 Τα προϊόντα ATOMIC 

  • Έχουν, ευέλικτη δοσολογία. Όση έχει ανάγκη ο οργανισμός.
  • Προσφέρουν, υψηλή απορρόφηση 95%, έναντι 15% των καψουλών.
  • Δίνουν άμεση δράση, διότι η απορρόφηση γίνεται από τους σιελογόνους αδένες.
  • Περιέχουν, υψηλής ποιότητας συστατικά και υψηλή τελική καθαρότητα.
  • Έχουν, ευκολία στην χρήση για όλους. Ιδιαίτερα από κλινήρεις, παιδιά, ηλικιωμένους.
  • Εγγυώνται, υψηλή και εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

Οδηγίες χρήσης 

Λαμβάνετε 7 ψεκασμούς (spray) την ημέρα ή σύµφωνα µε τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρµακοποιού σας. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος  χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά  προϊόντα.

Το προϊόν μπορείς να βρεις στο bettervita.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i