"Ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα αλλά το είχα υποβαθμίσει στο μυαλό μου"

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για τη στιγμή που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Τζένη Μπαλατσινού

Είναι ένα πρόσωπο αρκετά προβεβλημένο και αγαπητό ενώ παράλληλα δίνει σπάνια συνεντεύξεις και προστατεύει την προσωπική της ζωή με νύχια και με δόντια. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, "Ενώπιος Ενωπίω" για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το πρώην μοντέλο, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος μάλιστα μίλησε για τη σύζυγό του μέσω ενός βίντεο, αλλά και για τα παιδιά της. Μάλιστα για πρώτη φορά έκανε αποκαλύψεις για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της γέννησης του μικρότερου παιδιού της.

"Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μία δυσκολία αλλά δεν ήθελα να το σκέφτομαι πολύ. Ο Βασίλης υπήρξε ο φύλακας – άγγελός μου. Αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμουν τόσο προετοιμασμένη. Όταν μπήκα να γεννήσω, πήρα τηλέφωνο μόνο τη μοναχή μου στην Πάτμο". Μάλιστα σε σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου ότι η περιπέτεια αυτή παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της, απλά χαμογέλασε και αρκέστηκε να πει ότι τέλος καλό όλα καλά.

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i