Libidon: Το συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς για αυστηρά ερωτευμένους

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ερωτική επιθυμία, παρά την απαιτητική καθημερινότητα υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων.

Couple Happy iStock

Δεν χρειάζεται αρκετή ανάλυση ώστε να καταλάβει κανείς πως ύστερα από πολλά χρόνια σε μία σχέση, η ερωτική επιθυμία δεν χτυπάει κόκκινο όπως παλιά. Όπως επίσης ότι η σύγχρονη καθημερινότητα με τις επιμέρους εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που την περιβάλλουν, δεν μπορεί να προσφέρει χρόνο, ευκαιρίες και ατμόσφαιρα σε ένα ζευγάρι ώστε να βρει τη διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις. Δεν θα ήταν καλύτερα αν αυτό άλλαζε με το πάτημα ενός κουμπιού; Κι αν αυτό δεν ήταν κουμπί, αλλά σπρέι;

Για να μη μιλάμε με γρίφους, μόλις έπεσε στην αντίληψή μας ένα επιτυχώς δοκιμασμένο προϊόν που λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά προσφέροντας καλύτερη διέγερση. Ο λόγος για το συμπλήρωμα διατροφής LIBIDON της Amhes Pharma από το bettervita.gr, που καταφέρνει να ρυθμίσει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τη βέλτιστη ροή στα ευαίσθητα ερωτικά σημεία, ενώ το χαρακτηριστικό που το κάνει μοναδικό είναι πως πρόκειται για ένα ψεκαζόμενο προϊόν.

better vita

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το LIBIDON είναι ένα προϊόν νέας γενιάς συμπληρωμάτων διατροφής που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και περιέχει μία σειρά από ξεχωριστά συστατικά που έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ερωτική επιθυμία.

Πώς ακριβώς λειτουργεί; 

Το μοναδικό αυτό συμπλήρωμα διατροφής λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά, προσφέροντας καλύτερη διέγερση χάρη στα εντοπισμένα και υδατοδιαλυμένα σε επίπεδο nano συστατικά, ενισχύοντας την σεξουαλική απόδοση και βελτιώνοντας την ανδρική γονιμότητα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα, είναι η 3D τεχνολογία, σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τους άνδρες, το εκχύλισμα Ginger που περιέχει ενισχύει την σεξουαλική απόδοση, βελτιώνει τη γονιμότητα και προάγει την σπερματογένεση.

Παράλληλα, προστατεύει την αντρική γονιμότητα σε περιπτώσεις ασθένειας, ενώ χάρη στο μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο, που περιέχει, αυξάνεται η λίμπιντο, η αντοχή και η ενέργεια. Εκείνο, όμως, που μπορούμε να πούμε πως συμβάλλει στην πλήρη ηρεμία και στη βελτίωση της διάθεσης, είναι η μείωση του άγχους, που πραγματοποιείται από τη χαλάρωση των μυών και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα άκρα του σώματος που προκαλούν το εκχύλισμα Damiana και Ginkgo Miloba, το αμινοξύ L-Citrulline και το βότανο Agnus Cactus (chasteberry).

Η αποτελεσματικότητά του, όμως, βασίζεται επίσης στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα ψεκαζόμενο προϊόν. Αυτό σημαίνει πως η αποτελεσματικότητά του ανέρχεται στο 95% έναντι των κοινών συμπληρωμάτων διατροφής που είναι σε μορφή κάψουλας με αποτελεσματικότητα της τάξεως του 15%. Επιπλέον, το LIBIDON συνδυάζει ταυτόχρονα τη μοναδική τεχνολογία προβιοτικών της Amhes, η οποία επιτρέπει την ισορροπία της χλωρίδας στην στοματική κοιλότητα με αποτέλεσμα την υγεία των σιελογόνων αδένων, άρα και την ολοκληρωμένη απορρόφηση τω συστατικών μέσω αυτών.

Βελτιώστε τη διάθεσή σας και ανακτήστε τη χαμένη σας σεξουαλική επιθυμία με μόνο 7 ψεκασμούς (spray) την ημέρα για μια ισορροπημένη ερωτική ζωή με τον/την σύντροφό σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i