Σελένα Γκόμεζ: "χρειάστηκε πολλή δουλειά εκ μέρους μου για να αποδεχθώ πως είμαι διπολική"

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε ανοιχτά για την ψυχική νόσο και τις παρενέργειες των φαρμάκων που έλαβε για την αντιμετώπιση της.

gomez splash news ideal

H Σελένα Γκόμεζ μίλησε ανοιχτά για την επίδραση που είχαν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της διπολικής ταραχής στο σώμα της. Σε μία συνέντευξη με το περιοδικό Rolling Stone η ηθοποιός δήλωσε πως μετά τη διάγνωσή της τής χορηγήθηκαν φάρμακα που προκάλεσαν προβλήματα στην υγεία της, μεταξύ των οποίων και στο αναπαραγωγικό της σύστημα.

Η Γκόμεζ εκμυστηρεύεται πως πριν διαγνωστεί είχε υποστεί ψυχωσικά επεισόδια και αφού πέρασε από διάφορες κλινικές, διαγνώστηκε τελικά με διπολική ταραχή και έπρεπε να λάβει αγωγή.

Με ειλικρίνεια μίλησε και για το άγχος της περί μητρότητας "είναι κάτι πολύ παρών στη ζωή μου αυτή τη στιγμή" δήλωσε, "αλλά αν είναι να κάνω, τότε θα συμβεί".

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το χειρότερο καθώς στις αλλεπάλληλες δοκιμές προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ένιωσε πως έχασε την αίσθηση του εαυτού της "απλώς χάθηκα, δεν υπήρχε πια κανένα κομμάτι του πραγματικού εαυτού μου".

Δες περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i